Η Angelina Jolie ζήλεψε θανάσιμα την 27χρονη, φτυστή στα νιάτα της, φιλενάδα του Brad Pitt: «Πώς τολμάς να την πας στον Πύργο που παντρευτήκαμε;» (Φωτό)

Έξαλλη η Jolie...

Στο τέλος Αυγούστου, ο Brad Pitt βρέθηκε στο Chateau Miraval στη Γαλλία με τη νέα αγαπημένη του, το 27χρονο μοντέλο Nicole Polturalski.

 

Αν και οι δυο τους φημολογείται ότι είναι ζευγάρι από τον περασμένο Νοέμβριο, ήταν η πρώτη φορά που σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες εκδήλωναν δημόσια τον έρωτά τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Sunday ?by @philipp_gladsome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nico (@nico.potur) στις

 

Η νέα σύντροφος του Brad Pitt είναι παντρεμένη εδώ και χρόνια αλλά ο γάμος της χαρακτηρίζεται ως «ανοιχτός». Πρόσφατα ο ηθοποιός επισκέφτηκε μαζί με την Nicole το Chateau Miraval στην Γαλλία το κτήμα με τον αμπελώνα το οποίο έχουν από κοινού με την πρώην σύζυγό του. Ήταν μάλιστα και ο χώρος στον οποίο το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014.

 

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Mirror που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον της ηθοποιού, η Angelina Jolie είναι "έξαλλη και δεν περίμενε ποτέ ότι ο Brad Pitt θα έπεφτε τόσο χαμηλά”.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#bradpitt #angelinajolie #brangelinawedding #2014

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie Brad Pitt (@brangelina.thebestcouple) στις

 

Αυτό που την ενόχλησε κυρίως είναι ότι το νέο ζευγάρι ταξίδεψε στη Γαλλία και διέμεινε στο κάστρο όπου είχε γίνει ο γάμος της με τον Pitt και μάλιστα την περίοδο που θα γιόρταζαν την 6η επέτειο του γάμου που έγινε τον Αύγουστο του 2014.

 

 

 

 

"Την αηδιάζει που κάνει βόλτες στην Ευρώπη τόσο δημόσια με αυτό το κορίτσι, αντί να κρατήσει την προσωπική του ζωή κρυφή”, αναφέρει το δημοσίευμα της Mirror. "Θεωρεί το γεγονός ότι την πήγε εκεί όπου παντρεύτηκαν είναι κάτι περισσότερο από ανάρμοστο”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ