Όταν η Πριγκίπισσα του Λαού Lady Di μπήκε μεταμορφωμένη σε drag queen σε διάσημο gay bar - Ποιοι την συνόδευαν - Όλο το story (Φωτό)

Η πριγκίπισσα μεταμφιέστηκε σε άντρα για ένα βράδυ στο Vauxhall Tavern

Με αφορμή τα 23 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana, επανέρχονται διαρκώς αποκαλύψεις για την ζωή της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diana's Army (@princess.diana.of.wales) στις

Μεταξύ των αποκαλύψεων αυτών, μια άγνωστη για πολλούς ιστορία με πρωταγωνιστές την πριγκίπισσα και τον Freddie Mercury.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα φαίνεται πως είχε πάρει μια δυνατή γεύση από τη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων ένα βράδυ το 1988 μαζί με το θρύλο της ροκ, Φρέντι Μέρκιουρι, τον κωμικό Κένι Έβερετ και την Κλέο Ρόκος.

Αυτή η αποκάλυψη ήρθε στο φως από το βιβλίο της Κλέο Ρόκος, «Η δύναμη της θετικής κατανάλωσης», στο οποίο γράφονται αρκετά για τα νυχτοπερπατήματα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.

Η πριγκίπισσα έμαθε πως οι υπόλοιποι θα επισκέπτονταν το περίφημο gay bar Royal Vauxhall Tavern επέμενε να πάει μαζί τους, ακόμη και αν οι φίλοι της δεν το θεωρούσαν τόσο καλή ιδέα μιας και αν μαθαινόταν θα είχε αρνητικό αντίκτυπο στην εικόνα της. «Αφήστε το κορίτσι να διασκεδάσει λίγο», φέρεται να είπε ο Freddie Mercury και η επιθυμία της πριγκίπισσας έγινε πραγματικότητα.

Αν και η παρέα έμεινε στο μπαρ για μόλις 20 λεπτά, σίγουρα ήταν μια προσωπική νίκη της Νταϊάνα, η οποία το μόνο που ήθελε ήταν να ζήσει τη ζωή που ήθελε, όχι αυτή που της επέβαλαν.

Εκείνο το βράδυ στο Vauxhall Tavern έμεινε κρυφό, αλλά όπως γράφει η Κλέο στο βιβλίο, την επόμενη μέρα η πριγκίπισσα έστειλε πίσω στους φίλους της τα ρούχα με το σημείωμα «Πρέπει να το ξανακάνουμε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ