Με σεφ - κούκλο που μοιάζει στον Κοντιζά ερωτευμένη η Katie Holmes - 33 ετών εκείνος, στα 41 της η σταρ του Ηollywood (Φωτό)

Ερωτευμένη ξανά και αυτή τη φορά δεν το κρύβει!

Η Katie Holmes είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς στο Ηollywood. Μετά από δύο χωρισμούς, ο τελευταίος με τον Jamie Foxx έπειτα από 6 χρόνια σχέσης, η Katie φαίνεται πως δεν είναι πια single.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Holmes (@katieholmes212) στις

Για την ακρίβεια, εκείνη και ο νέος της σύντροφος Emilio Vitolo απαθανατίστηκαν πρόσφατα σε ρομαντικό δείπνο.

Πιο συγκεκριμένα, στις λήψεις που έδωσε στη δημοσιότητα η Daily Mail, η 41χρονη ηθοποιός καθόταν στα πόδια του αγαπημένου της σε ένα εστιατόριο της Νέας Υόρκης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@katieholmes212 confirms romance with chef Emilio Vitolo Jr be happy, Katie ?❤️?? - - - - #Katieholmes #romance #emiliovitolo #Behappy #dawsonscreek #joeypotter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 90s TV SHOW (@dawsonscreek_world) στις

Ο 33χρονος σεφ εργάζεται στο Σόχο, στο εστιατόριο του πατέρα του, Emilio Vitolo Sr που ονομάζεται Emilio’s Ballato. Στο παρελθόν έχει ασκήσει και το επάγγελμα του ηθοποιού, εμφανίστηκε για παράδειγμα στην τηλεοπτική κωμική σειρά Inside Amy Schumer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Man About Town Trowback

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emilio Vitolo (@emiliovitolo) στις

 

Ο ίδιος μάλιστα είναι στενός φίλος των αδελφών Jonas και της Sophie Turner και ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες με τους διάσημους πελάτες του στο Instagram.

 

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό πώς γνωρίστηκαν οι δυο τους, πάντως η Holmes είχε να εμφανιστεί δημόσια με σύντροφο από τον Αύγουστο του 2019 όταν χώρισε από τον Jamie Foxx.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ