Σταματά μετά από 14 χρόνια & 20 σεζόν το "Keeping up with the Kardashians" - Με «βαριά καρδιά» το ανακοίνωσε στο instagram η Kim (φωτό)

Τέλος εποχής για το reality... 

Μετά από 14 χρόνια προβολής, 20 σεζόν και εκατοντάδες επεισόδια στα οποία είδαμε τις ζωές τους να αλλάζουν πολύ, το reality της οικογένειας Kardashian ρίχνει "αυλαία".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spice Girls

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Την ανακοίνωση έκανε η Kim Kardashian, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκαν στο θέμα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας - καθώς και το "E! Entertainment".

«Στους υπέροχους fan μας... Με βαριά καρδιά πήραμε, ως οικογένεια, τη δύσκολη απόφαση να πούμε "αντίο" στο "Keeping up with the Kardashians"» αναφέρει η διάσημη τηλεπερσόνα στην ανάρτησή της.

Όπως έκανε γνωστό μέσα από την ανάρτησή της, η τελευταία σεζόν του reality θα προβληθεί στις αρχές του 2021.

Η Khloe Kardashian ανέβασε την ανακοίνωση, τονίζοντας πως είναι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά για να αναφερθεί περαιτέρω στο θέμα, ενώ συμπλήρωσε πως η «αλλαγή είναι δύσκολη, αλλά απαραίτητη μερικές φορές». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Το reality που ξεκίνησε να προβάλλεται τον Οκτώβριο του 2007 από το τηλεοπτικό δίκτυο E! Entertainment άλλαξε τελείως την ζωή της οικογένειας Kardashian, με τα μέλη της να είναι πλέον, πέρα από τηλεοπτικά πρόσωπα και influencers, επιχειρηματίες με τεράστια περιουσία!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ