Γιώργος Καπουτζίδης: Ζητώ συγγνώμη από τους διεμφυλικούς ανθρώπους της Ελλάδας- Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα (βίντεο)

Όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος...

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή "Φλέρτ" με τη Νάντια Κοντογεώργη και μεταξύ άλλων, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη με αφορμή κάποια αστεία που υπήρχαν στο "Παρά πέντε", ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στους ομοφυλόφιλους νέους. 

Τόνισε πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας χάρηκε που παίζονταν τα επεισόδια του "Παρά πέντε" και έδιναν χαρά στους ανθρώπους. 

«Είδα, ωστόσο, ότι είχα σε ένα επεισόδιο τρανσφοβικά αστεία που δεν καταλάβαινα τότε ότι γράφω κάτι που μπορεί να στεναχωρήσει κάποιον. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για αυτό... Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους διεμφυλικούς ανθρώπους της Ελλάδας γιατί τον αγώνα τους για να είναι αυτοί που είναι, για να βρουν τον εαυτό τους, για να γίνουν αυτό που θέλουν να είναι εγώ τον αντιμετώπισα με αστειάκια και χιουμοριστικά...» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Δεν είναι δουλειά κανενός να κάνει πλάκα με το φύλο του άλλου και με το τι θέλει να είναι, οπότε ζητώ συγγνώμη από τους διεμφυλικούς ανθρώπους για τα τρανσφοβικά αστεία του Παρά πέντε...» συμπλήρωσε. 

 

 

Παράλληλα, θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα στους ομοφυλόφιλους νέους, μέσα σε αυτή την περιοχή εποχή που διανύουμε. 

«Όσο για την ομοφυλοφιλία, θέλω να πω στα παιδιά τα ομοφυλόφιλα που μας ακούν και στους εφήβους αυτή τη στιγμή, επειδή ζούμε σε περίεργες εποχές και καταστάσεις και γίνονται τρομακτικά πράγματα και στην τηλεόραση και στον δημόσιο λόγο… Επειδή θα ακούσουν πολλά πράγματα, για το αν είναι αφύσικα, μέχρι τι να είναι, τι να μην είναι... Να μην ακούσετε τίποτα παιδιά!

Θέλω να ξέρετε ότι η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός και λίγο πιο φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ από το να ονειρεύομαι, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου» εξομολογήθηκε ο ίδιος. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ