Ξεκίνησαν τα μαθήματα one breath για την μείωση του άγχους με mindfulness – Ο εθισμός στο stress & η σημασία της αναπνοής

Μέιωση άγχους με βάση το mindfulness...

Επιστημονικά τεκμηριωμένο και παγκοσμίως καταξιωμένο εντατικό βιωματικό ομαδικό πρόγραμμα μείωσης άγχους με βάση το mindfulness (ενσυνειδητότητα).

 Σχεδιάστηκε το 1979 από τον Dr. Jon Kabat-Zinn και ξεκίνησε να εφαρμόζεται στην Κλινική Χρόνιου Πόνου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης. Αποτελεί το σημείο αναφοράς για όλα τα προγράμματα mindfulness παγκοσμίως αλλά και τη βάση για τις πάνω από 4.500 δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες που έχουμε στη διάθεσή μας σχετικά με την αποτελεσματικότητα της μεθόδου.

Μέχρι σήμερα το πρόγραμμα έχουν ολοκληρώσει πάνω από 25.000 άνθρωποι, εφαρμόζεται σε πάνω από 800 ιατρικά κέντρα σε όλο τον κόσμο και είναι εγκεκριμένο από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες και πολλά εθνικά συστήματα υγείας στην Αμερική, Ευρώπη και Καναδά. 

Το επίσημο πρόγραμμα MBSR διδάσκεται μόνο από εξουσιοδοτημένους εκπαιδευτές του Center For Mindfulness της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης και του Πανεπιστημίου Brown.

O επόμενος κύκλος θα πραγματοποιηθεί Live Online μέσω Zoom. Επιλέξτε το group που σας εξυπηρετεί και συμπληρώστε τη Δήλωση Ενδιαφέροντος στο https://www.onebreath.eu/mbsr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ