12 σημάδια ότι η ψυχή σας αποστραγγίζεται και πεθαίνει - Mην τα αγνοείτε

Νιώθετε κουρασμένοι συχνά;

 Νιώθετε ότι κουβαλάτε ένα βάρος που συνδέεται με την ψυχή σας; Αν απαντήσατε «ναι», υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι η ψυχή σας έχει κατάθλιψη.

Στον 21ο αιώνα, είμαστε εκτεθειμένοι σε αρκετά ερεθίσματα που αναστατώνουν την ψυχική μας υγεία. Είναι πολύ σημαντικό να τα γνωρίζουμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας.

Εδώ βρίσκονται 12 σημάδια που δηλώνουν τον κίνδυνο:

  1. Αγνοείτε τα μαθήματα που έχετε μάθει

Έχετε περάσει πολλά, όπως όλοι. Δεν προσπαθώ να κάνω κήρυγμα για κάτι. Αλλά οι δυσκολίες έρχονται, έτσι ώστε να μάθουμε κάτι από αυτές. Αν δεν διορθώσετε τους τρόπους σας, τότε θα συνεχίσετε να πέφτετε στο ίδιο πρόβλημα ξανά και ξανά.

  1. Δημιουργείτε ψεύτικες δικαιολογίες

Οι δικαιολογίες δεν θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από μια κατάσταση. Το αντίθετο μάλιστα… οι δικαιολογίες σας βάζουν σε περισσότερους μπελάδες.

Το σώμα και η ψυχή σας θα αρχίζουν να αποστραγγίζονται επειδή κουράζονται να διατηρούν τα ψέματα.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για την ψυχή και την ευεξία σας είναι να αποδεχτείτε τα λάθη σας αντί να προσπαθείτε να βρείτε έναν εύκολο τρόπο διαφυγής.

  1. Φόβος για το μέλλον

Κανείς δεν ξέρει τι θα του συμβεί. Μπορούμε μόνο να κάνουμε τυχερές υποθέσεις, αλλά κανείς από μας δεν γνωρίζει σίγουρα. Δεν ξέρω αν θα ζω αύριο ή αν τα όνειρά μου θα βγουν ποτέ αληθινά. Αλλά αν σταματήσω να δουλεύω γι αυτά τώρα, τότε σφραγίζω και τις παραμικρές πιθανότητες. Έτσι, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που έχετε.

  1. Δεν μπορείτε να αφήσετε το παρελθόν

Αφήστε το παρελθόν στο παρελθόν. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο το αποκαλούμε «κοιτάμε πίσω». Επειδή είναι πίσω σας. Αν κολλήσετε στο παρελθόν, θα σας δημιουργήσει ένα μεγάλο βάρος στον εαυτό σας. Το να προχωρήσετε μπροστά είναι εξαιρετικά απαραίτητο για μια υγιή ζωή, οπότε προχωρήστε.

  1. Αυτό-υποβιβασμός

Είναι το πιο εύκολο πράγμα για να ρίξετε τον εαυτό σας. Περνάτε όλη τη ζωή σας με το δικό σας μυαλό. Έχει τη σπουδαιότερη πρόσβαση στον εαυτό σας. Έτσι, αν αφήσετε το μυαλό σας να σας γεμίσει με κακά λόγια, τότε θέτετε όλη σας τη ζωή σε κίνδυνο. Δοκιμάστε να δείτε το καλό στον εαυτό σας. Αξίζετε.

  1. Επιτρέπετε στους άλλους να σας προσβάλλουν

Συμπεριφερθείτε στον εαυτό σας σωστά, ακόμα και όταν οι άλλοι δεν το κάνουν. Δεν μπορείτε ποτέ να προβλέψετε την πραγματικότητα πίσω από ένα ανθρώπινο ον, γι ‘αυτό να είστε προσεκτικοί. Πολεμήστε για τον εαυτό σας. Αν κάποιος σας κακομεταχειρίζεται, μην τον αφήσετε να συνεχίσει στο όνομα της αγάπης. Η κακοποίηση δεν προέρχεται πάντα από έναν κακό άνθρωπο με μαύρη μπέρτα.

  1. Δεν συγκεντρώνεστε σε αυτά που θέλετε

Το να χάσετε τον στόχο σας θα σας κάνει να παραστρατήσετε. Μερικές φορές, απορροφούμαστε τόσο πολύ στον σαματά της μικρής μας ζωής, που ξεχνάμε τη μεγαλύτερη εικόνα. Μη χάσετε την επαφή με τον σκοπό για τον οποίο βρίσκεστε εδώ, στη Γη. Κυνηγήστε τα όνειρά σας και δημιουργήστε την μαγεία σας.

  1. Λέτε ψέματα στον εαυτό σας

Είναι η χειρότερη τακτική που μπορείτε να εφαρμόσετε. Το να λέτε ψέματα στον εαυτό σας είναι αδύνατο και καταστροφικό. Η άρνηση να αναλάβετε ευθύνη για το πώς σκέφτεστε, αισθάνεστε ή συμπεριφέρεστε είναι τουλάχιστον ανώριμο. Αυτή η δειλή συμπεριφορά της απόδρασης δεν πρόκειται να σας οδηγήσει πουθενά. Μην προσποιείστε.

  1. Δεν μπορείτε να αρνηθείτε

Πρέπει να μάθετε να λέτε «όχι» αν θέλετε να σας παίρνουν στα σοβαρά. Όταν οι άνθρωποι βλέπουν ότι δεν αρνείστε τίποτα, θα επωφεληθούν από την γενναιοδωρία σας. Δεν γεννηθήκατε για να σας πατούν οι άλλοι. Κάντε γνωστό ότι πρέπει να σας σέβονται και να σας αγαπούν αναφέρει το awakengr

  1. Προσκόλληση στην τοξικότητα

Σταματήστε τις συνήθειες που σας καταστρέφουν. Ναι, μιλάω γι αυτά τα πράγματα που σκεφτήκατε μόλις διαβάσατε την πρόταση. Ξέρετε τη ζημιά που προκαλείτε στον εαυτό σας, οπότε τερματίστε τα. Αν δεν ξεκινήσετε τώρα, πιθανότατα δεν θα το κάνετε ποτέ.

  1. Δεν έχετε ποιοτικούς φίλους

Δεν είναι σημαντικοί όλοι οι φίλοι. Δεν αξίζει να τους κρατάτε όλους. Η φιλική σας στάση προς κάποιον δεν σας εγγυάται κάτι για την υπόλοιπη ζωή σας. Όταν βλέπετε ότι ο «φίλος» σας έχει αρνητική επίδραση πάνω σας, μην τον κρατάτε μόνο λόγω υποσχέσεων. Βάλτε τον εαυτό σας πρώτα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ