3 γάμους είχε κάνει η 27χρονη που σκότωσε τα 5 από τα 6 παιδιά της & πήδηξε στο τρένο - Είχε χωρίσει & ήταν σε απελπισία (φωτό)

Οι αρχές αναζητούν ακόμη τα αίτια της τραγωδίας...

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία, που εκτιλύχθηκε πριν από λίγες ημέρες στην πόλη Solingen της Γερμανίας. 

Διαβάστε επίσης: Σύγχρονη "Μήδεια" στη Γερμανία: 27χρονη μητέρα σκότωσε τα 5 παιδιά της - Έφυγε από το σπίτι με το 6ο & πήδηξε στις γραμμές του τρένου

 

 

Η 27χρονη Γερμανίδα "Μήδεια" σκότωσε τα 5 από τα 6 παιδιά της και έφυγε από το σπίτι με τον μεγαλύτερο γιο της, τον 11χρονο Marcel, τον οποίο έβαλε σε ένα τρένο πριν εκείνη αποπειραθεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας στις γραμμές.

Διαβάστε επίσης: To 11χρονο αγόρι της Γερμανίδας "Μήδειας" είδε μπροστά του την μητέρα του να δηλητηριάζει τα 5 αδέλφια του λίγο πριν την απόπειρα αυτοκτονίας (φωτό - βίντεο)

Η Christiane K., όπως είναι το όνομα της παιδοκτόνου, δηλητήριασε, όπως φαίνεται, τα πέντε παιδιά της, τρία κορίτσια και δύο αγόρια, ηλικίας 1,2,3, 6 και 8 ετών, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, τα άτυχα ανήλικα παιδάκια δεν έφεραν εξωτερικά τραύματα.

 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Deutsche Welle, ο 11χρονος Marcel πήγε κανονικά στο σχολείο του την Πέμπτη, ωστόσο, η μητέρα του τηλεφώνησε, λέγοντας πως θέλει να τον πάρει νωρίτερα, ισχυριζόμενη πως υπήρξε κάποιος θάνατος στην οικογένεια.

Η γιαγιά των παιδιών ειδοποίησε την Αστυνομία, ανήσυχη, όταν έλαβε κάποια μηνύματα στο Whats app, στα οποία η κόρη της της έλεγε πως ήταν «σε κακή κατάσταση» και «δεν μπορούσε να συνεχίσει», αναφερόμενη στον χωρισμό της από τον 28χρονο πατέρα των τεσσάρων μικρότερων παιδιών της.

 

 

Η 27χρονη είχε κάνει τρεις γάμους, από τους οποίους είχε αποκτήσει τα έξι παιδιά της, χώρισε με τον τελευταίο της σύζυγο, πριν από έναν χρόνο, ενώ είχε αποκτήσει το πρώτο της παιδί σε ηλικία μόλις 16 ετών.

 

 

Μάλιστα, η οικογένεια ήταν γνωστή στην Αστυνομία, καθώς η 27χρονη είχε κατηγορήσει πρώην σύντροφό της για κλοπή, ενώ οι αρχές είχαν βρεθεί στο διαμέρισμα της, άλλες δύο φορές στο παρελθόν, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ