Η Μάρα Δαρμουσλή μετά τον πολύ χαρούμενο γάμο της & τους χορούς της δεξίωσης γραφεί: «Σ' αγαπώ… πάντα… μαζί!» - Νέες φωτό & βίντεο

Βίον ανθόσπαρτον

Η Μάρα Δαρμουσλή και ο Βασίλης Τσατσάκης το απόγευμα του Σαββάτου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου!

Η εντυπωσιακή ηθοποιός και ο κρητικός σεφ ένωσαν της ζωές τους στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι σε μια παραδοσιακή τελετή, ενώ κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η Χρύσα Γραβάνη.

Η νύφη επέλεξε ένα στράπλες νυφικό, το οποίο διέθετε μια εντυπωσιακή μακριά ουρά, δημιουργία του οίκου Bridal Of Athens.

Τη νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο έφηβος γιος της. Το παρόν στην τελετή έδωσαν μόνο λίγα αλλά πολύ αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε μια μικρή γιορτή με κρητικές μαντινάδες και χορούς και ένα μενού που είχε επιμεληθεί ο γαμπρός.

Μετά το μυστήριο του γάμου η Μάρα Δαρμουσλή δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μοιραστεί με τον σύζυγό της, τα συναισθήματα που την διακατέχουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχετικά με χθες...σ'αγαπώ..πάντα..μαζί! ❤❤ @vassilistsatsakischef #justmarried #mrandmrstsatsakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Darmousli (@maradarmousli) στις

Η Μάρα Δαρμουσλή και ο σεφ της καρδιάς της, πριν από μερικές εβδομάδες είχαν κάνει ένα απίθανο pre wedding πάρτι με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους στην ιδιαίτερη πατρίδα του γαμπρού, στην Κρήτη και μάλιστα τότε η ηθοποιός και πρώην μοντέλο είχε μοιραστεί με τους followers της φωτογραφίες καταπληκτικές με την ίδια να λάμπει από ευτυχία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ