Ο Big Brother & το εμετικό «αν δεν σου κάτσει βιασμός» προκάλεσαν δήλωση Πέτσα, πλημμύρισε το twitter εχθρούς του Κρητικού «λεβέντη» & εκδίωξή του (φωτό- βίντεο)

Πολλές οι αντιδράσεις των χρηστών του twitter, που ζητούσαν την απομάκρυνση του παίκτη από το reality, κάτι που τελικά συνέβη... 

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο διάλογος του Αντώνη Αλεξανδρίδη, με δύο ακόμη παίκτες - τον Χρήστο και τον Παναγιώτη- μέσα στο σπίτι του Big Brother, κατά τη διάρκεια του οποίου, ο Κρητικός αναφέρθηκε ξεκάθαρα σε «βιασμό». 

 

 

Στο twitter έχει γίνει από χθες trend το #cancelbigbrother.gr, με αφορμή τις εμετικές απόψεις που εξέφρασε ο παίκτης, με τους χρήστες να ζητούν την εκδίωξη του Κρητικού από το reality - κάτι που έγινε τελικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μάλιστα, ακόμη και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αναφέρθηκε στο ζήτημα, μέσω social media, τονίζοντας πως ζήτησε την άμεση διερεύνηση του ζητήματος από το ΕΣΡ, ενώ είχε ζητήσει και από τον τηλεοπτικό σταθμό να επιληφθεί του θέματος. 

 

 

 

 

 

Μετά από όλες αυτές τις αντιδράσεις, αποφασίστηκε από το κανάλι η απομάκρυνση του παίκτη. 

Χθες το βράδυ, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης κλήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας του reality, όπου του ανακοινώθηκε η απόφαση.

«Η βία κατά των γυναικών αποτελεί επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πράξη ηθικά και ποινικά κολάσιμη. Τέτοιες τοποθετήσεις υπέρ της σεξουαλικής βίας υπονομεύουν τα θεμελιώδη δικαιώματα της γυναίκας στην κοινωνία μας. Οι κανόνες στο Big Brother δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Αντώνη, σε αυτά τα θέματα δεν χωρά πλάκα...» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, αφού πρώτα ο παίκτης ρωτήθηκε αν έχει ασκήσει ποτέ βία σε γυναίκα, με τον ίδιο να απαντά αρνητικά. 

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτασε σε αυτό το σημείο χωρίς να το θέλω. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Με τον εαυτό μου τα βάζω. Δεν έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές, έχω καλή οικογένεια, έχω παιδεία. Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο, ούτε σε οικογένεια με βία, ούτε έχω προκαλέσει κάτι. Και αισθάνομαι ντροπή... Θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσω. Φυσικά, πρέπει να σκέφτεσαι πριν να μιλάς, το 'χω καταλάβει, το 'χω κατανοήσει. Δεν έχω κατέβει από κανένα βουνό και ούτε είμαι 15 χρονών, να μην μπορώ να ελέγξω αυτό που θα πω...» είπε εκείνος, στη συνέχεια. 

 

 

 

Να σημειωθεί, δε, πως και χορηγοί της εκπομπής έχουν ήδη αρχίσει να αποχωρούν, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί. 

 

Ο εν λόγω παίκτης έχει κάνει και άλλες επαίσχυντες δηλώσεις για τις γυναίκες - μεταξύ άλλων έχει δηλώσεις πως δεν υπάρχουν για εκείνον όσες έχουν παραπάνω κιλά - με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει πολλούς "εχθρούς" στα social media, που ζητούν την παρέμβαση Εισαγγελέα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ