Πέθανε μπροστά στα μάτια συνεργατών της ενώ μιλούσε σε Zoom διάσκεψη – Η 46χρονη καθηγήτρια είχε κορωνοϊό & κατέρρευσε «online» (Φωτό & Βίντεο)

Είχε συμπτώματα...

Τραγικό θάνατο την ώρα που έκανε μάθημα σε φοιτητές μέσω Zoom βρήκε μια 46χρονη καθηγήτρια πανεπιστημίου στην Αργεντινή.

 

Όπως αναφέρει η Mirror, η καθηγήτρια πέθανε κατά πάσα πιθανότητα λόγω του κορωνοϊού. Η 46χρονη αντιμετώπισε δυσκολία στην αναπνοή της και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της διάλεξης.

Η Paola De Simone, ήταν καθηγήτρια στο Universidad Argentina de la Empresa με έδρα στο Μπουένος Άιρες.

 

Η 46χρονη είπε στους μαθητές της ότι δεν αισθανόταν καλά και είχε δυσκολίες στην αναπνοή της.

 

Τότε, οι φοιτητές που είδαν από τις οθόνες των υπολογιστών τους την 46χρονη καθηγήτρια να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση της ζήτησαν τη διεύθυνσή της με την ίδια να καταφέρνει μόνο να ψελλίσει «Δεν μπορώ» πριν καταρρεύσει.

Φωτογραφίες: Mirror

Λίγες ημέρες πριν τον τραγικό θάνατό της η De Simone, η οποία ήταν μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, είχε περιγράψει μέσω αναρτήσεών της στα social media τον αγώνα που έδινε για έναν μήνα με τον κορωνοϊό καθώς τα συμπτώματα που παρουσίαζε δεν είχαν υποχωρήσει.

Στις ίδιες αναρτήσεις είχε περιγράψει πώς ο σύζυγός της, ο οποίος είναι γιατρός και δεν ήταν στο σπίτι τους την τραγική στιγμή του θανάτου της, ήταν εξαντλημένος λόγω της πανδημίας.

 

 

Το πανεπιστήμιο στο οποίο εργαζόταν η De Simone στο συλλυπητήριο μήνυμά του την περιέγραψε ως μια «παθιασμένη και αφοσιωμένη ακαδημαϊκό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ