Ρομπέρτα Αρμάνι: Η ανιψιά – κληρονόμος του διάσημου πάμπλουτου σχεδιαστή μόδας, Τζόρτζιο Αρμάνι - Ντύνει όλους τους celebrities (Φωτό)

Η διάδοχος του «βασιλιά» Τζόρτζιο

Η Ρομπέρτα Αρμάνι δεν είναι απλώς μια συγγενής του «Βασιλιά Τζιόρτζιο», όπως αποκαλούν τον Αρμάνι οι ιταλικές εφημερίδες, αλλά, όπως δείχνουν τα πράγματα, μια «εκλεγμένη» διάδοχος του θείου της, που αναμφισβήτητα αποτελεί μια από τις ισχυρότερες φυσιογνωμίες του χώρου της διεθνούς μόδας.

 

 

Και εκείνη τη νύχτα στο Μανχάταν το απέδειξε κάνοντας το δημόσιο ντεμπούτο της. «Στο παρελθόν θα ήταν εκείνος εδώ» ανέφερε η ίδια στους δημοσιογράφους.

 

 

«Σήμερα είμαι ο αγγελιοφόρος του. Με εμπιστεύεται γιατί μεγάλωσα μαζί με το όραμά του». Δηλώσεις ιδιαίτερα σημαντικές αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για μια ιστορική στιγμή: ο, παθιασμένος με το τσεκάρισμα και της τελευταίας γραβάτας, θείος της να αφήσει «στο πόδι του» την 36χρονη ανιψιά του.

 

 

Η Ρομπέρτα δημιούργησε το δικό της γραφείο VΙΡ με σκοπό να ντύσει σύσσωμο το Χόλιγουντ, σχέσεις με το οποίο έχει καλλιεργήσει ο θείος της εδώ και τριάντα χρόνια.

 

 

Αυτή έρχεται σε επαφή με τους celebrities που εμπιστεύονται το όνομα Armani για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί και αυτή είναι η διάδοχος της αυτοκρατορίας του θείου της.

 

 

Το 77ο Φεστιβάλ Βενετίας έκανε πρεμιέρα με την προβολή της ταινίας "Lacci" και στο κόκκινο χαλί του έγιναν οι πρώτες λαμπερές εμφανίσεις που είδαμε μετά το ξέσπασμα της πανδημίας Covid-19.

 

 

 

 

Η Roberta Armani περπάτησε στο κόκκινο χαλί της έναρξης του Φεστιβάλ και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την εντυπωσιακή της εμφάνιση με φόρεμα Armani.

 

 

 

 

Η Roberta κατάφερε να αναρριχηθεί στην κορυφή ξεκινώντας ως κλητήρας του οίκου μόδας του θείου της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ