Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς εύχεται καλή χρονιά στα δύο ομορφόπαιδα της - Πώς αποκαλεί τον εαυτό της που τα φωτογράφισε; (Φωτό)

Δείτε την τρυφερή δημοσίευση…

Με μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αποχαιρετά το καλοκαίρι και στέλνει ένα μήνυμα σε όλα τα παιδιά που επιστρέφουν στα σχολικά και τα φοιτητικά έδρανα.

 

 

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας είναι ένα από τα πιο ισχυρά ζευγάρια του Χόλιγουντ το οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Την 17 ετών Κάρις και τον 20 ετών Ντίλαν.

 

 

Ο 20χρονος Ντίλαν δεν απασχολεί ιδιαίτερα τα μέσα, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με την μικρή αδελφή του Κάρις Ζέτα Ντάγκλας.

 

 

Η νεαρή η οποία έχει κληρονομήσει ομορφιά και το στιλ της μαμάς γεννήθηκε σε μια οικογένεια ταλαντούχων ανθρώπων και έτσι από νωρίς μυήθηκε στον κόσμο του θεάματος.

 

 

Η περήφανη μαμά λοιπόν μοιράστηκε μια υπέροχη φωτογραφία των παιδιών της, στην οποία μας ενημερώνει ότι, ύστερα από ένα ξεκούραστο καλοκαίρι με τους γονείς τους, επέστρεψαν στις υποχρεώσεις και τη μελέτη τους!

 

 

«Το καλοκαίρι έληξε επίσημα για την οικογένειά μας. Σήμερα, και οι δύο αυτοί νέοι ενήλικες επιστρέφουν πίσω στη μελέτη τους. Με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είχαμε συνηθίσει έως τώρα. Σας αγαπώ και τους δύο. Και σε όλα τα παιδιά εκεί έξω. Η γνώση είναι το κλειδί για τη ζωή. Οπότε, παλέψτε. Θα περάσει και αυτό», έγραψε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στη λεζάντα της ανάρτησης.

 

 

Στο τέλος, συμπλήρωσε «photo by mamarazzi», κάνοντας ένα έξυπνο λογοπαίγνιο με τις λέξεις παπαράτσι και μαμά!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ