5 τέλειες ιδέες ανανέωσης στο χρώμα μαλλιών για το φετινό Φθινόπωρο - Light Ash Blonde, Strawberry Blonde (φωτό)

Δείτε υπέροχα χρώματα...

Η μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για ανανέωση στο χρώμα μαλλιών μας.

Πολλές γυναίκες άλλωστε συνηθίζουν να κάνουν μια τέτοια αλλαγή στα μαλλιά τους αυτή την περίοδο, είτε συνδυάζοντας τη με ένα νέο κούρεμα ή και όχι.

Ανακαλύψτε λοιπόν μια σειρά από προτάσεις βασισμένες στις κορυφαίες τάσεις για τα μαλλιά τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021, αλλά και σε πιο διαχρονικά χρώματα βαφής που θα σας ανανεώσουν και θα σας κάνουν να λάμψετε!

Εντυπωσιακά ξανθά μαλλιά με trendy απόχρωση για φέτος το Light Ash Blonde

Ξανθά μαλλιά
@romeufelipe

Στο χρωματολόγιο με τις ξανθές βαφές μαλλιών θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων σε θερμούς και ψυχρούς τόνους. Από το σχεδόν άσπρο ή το πλατινέ μέχρι το μελί σαντρέ χρώμα μαλλιών και το καραμέλα βουτύρου, οι επιλογές που μπορείτε να κάνετε είναι αμέτρητες.

Μάλιστα δεν είναι ανάγκη να περιοριστείτε σε ένα μόνο χρώμα. Μπορείτε κάλλιστα να συνδυάσετε περισσότερα δημιουργώντας ένα όμορφο balayage ή ανταύγειες. Επίσης, το ξανθό μπορεί να ταιριάξει εξίσου όμορφα και με το κόκκινο, το καστανό ή το μαύρο, οδηγώντας σε εκπληκτικά χρώματα μαλλιών.

Light Ash Blonde
Light Ash Blonde

Αν βέβαια θέλετε να επιλέξετε το κορυφαίο ξανθό για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2020, τότε η πρόταση των ειδικών είναι το Light Ash Blonde. Πρόκειται για ένα ανοιχτό σταχτί ξανθό με ψυχρό τόνο.

Σε περίπτωση λοιπόν που σας αρέσουν οι πολύ ανοιχτόχρωμες ξανθές αποχρώσεις, τότε αυτή θα σας εντυπωσιάσει! Αν πάλι ένα γκριζωπό χρώμα μαλλιών σας ξενίζει, μπορείτε να το συνδυάσετε με μια πιο κλασική ξανθιά απόχρωση, δημιουργώντας ένα μοντέρνο και όμορφο ανανεωμένο look.

Κόκκινο χρώμα μαλλιών με απόλυτη τάση το Strawberry Blonde

Κόκκινο χρώμα μαλλιών

Για όσες λατρεύουν το κόκκινο υπάρχει επίσης μια μεγάλη γκάμα χρωματικών τόνων. Αυτοί κυμαίνονται από το ενδιάμεσο στο ξανθό και κόκκινο, Strawberry Blonde (το οποίο φέτος το Φθινόπωρο και το Χειμώνα θα έχει την τιμητική του) και το φυσικό ginger μέχρι το έντονο κόκκινο της φωτιάς και το σκούρο δαμασκηνί.

Strawberry Blonde
Strawberry Blonde

Αν σας αρέσουν τα φυσικά κόκκινα μαλλιά, τότε η ιδανική επιλογή είναι οι ginger αποχρώσεις. Πρόκειται για ένα πορτοκαλοκόκκινο χρώμα μαλλιών που ταιριάζει εκπληκτικά σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ειδικά αν έχετε και φακίδες.

Από εκεί και πέρα, οι προτάσεις για πιο ιδιαίτερους κόκκινους τόνους όπως το βαθύ της φωτιάς ή το σκούρο δαμασκηνί έχουν ένα λιγότερο φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν παύει να είναι σαγηνευτικό.

Μάλιστα λόγω της έντασης που έχουν τα κόκκινα μαλλιά, δημιουργούν εκπληκτική αντίθεση με μια πορσελάνινη επιδερμίδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι σκούρες βαφές δεν ταιριάζουν και σε πιο σταρένια δέρματα.

Και βέβαια όλες οι κόκκινες αποχρώσεις συνδυάζονται όμορφα τόσο με ξανθές ανταύγειες, όμπρε και μπαλαγιάζ, όσο και με πιο καστανά ή μαύρα χρώματα.

Καστανά μαλλιά όπως λέμε… Espresso Brown

Καστανό χρώμα μαλλιών
@romeufelipe

Με μια μεγάλη ποικιλία σε τόνους που ξεκινούν από το καστανόξανθο και καταλήγουν στο σκούρο καστανό – σχεδόν μαύρο, αυτές οι αποχρώσεις είναι πολύ κομψές και ιδανικές για κάθε ηλικία. Οι περισσότερες Ελληνίδες άλλωστε είναι φυσικές καστανές.

Αν λοιπόν δεν σας αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές και το ρίσκο, μπορείτε απλά να παίξετε με τα καστανά χρώματα μαλλιών. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ανοίξετε ελαφρώς τον τόνο των μαλλιών σας ή να του δώσετε μια κόκκινη πινελιά, δοκιμάζοντας ένα ζεστό και σαγηνευτικό σοκολατί.

Espresso Brown
Espresso Brown

Για φέτος βέβαια οι διάσημοι hair colorists προτείνουν το Espresso Brown. Ένα σκούρο ψυχρό καστανό που έχει την απόχρωση του καφέ.

Επίσης, μπορείτε να διατηρήσετε τη φυσική καστανή σας βάση και να προσθέσετε ανταύγειες, είτε να κάνετε ένα όμπρε εφέ. Κι αν κάτι τέτοιο δεν σας γεμίζει, εξίσου εντυπωσιακό και πιο φυσικό είναι και το balayage σε καστανά μαλλιά. Θυμίζει αρκετά το φυσικό άνοιγμα στο χρώμα που μπορεί να άφησε το άγγιγμα του καλοκαιρινού ήλιου στα μαλλιά σας.

Μαύρα μαλλιά σε διάφορες παραλλαγές

Μαύρα μαλλιά

Μπορεί ακούγοντας το μαύρο χρώμα μαλλιών να σας έρχεται στο μυαλό το… κορακί, αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό. Όσο κι αν μπορεί να σας παραξενέψει, υπάρχουν πολλές διαφορετικές μαύρες αποχρώσεις στα μαλλιά.

Για παράδειγμα, ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους τόνους είναι το blue black. Το μαύρο αυτό χρώμα μαλλιών με τους τόνους μπλε είναι εκπληκτικό.

Εξίσου όμορφα είναι όμως και το καστανόμαυρο, το μωβ μαύρο, το κόκκινο μαύρο ή το μεταλλικό μαύρο. Και βέβαια υπάρχει πάντα η επιλογή του συνδυασμού τους με ανταύγειες ή τις τεχνικές του όμπρε και του μπαλαγιάζ.

Έντονα χρώματα στα μαλλιά όπως το ροζ

Έντονα χρώματα στα μαλλιά

Αν πάλι σας αρέσουν οι extreme και μη φυσικές αποχρώσεις, τότε μπορείτε και αυτή τη σεζόν να επιλέξετε κάποιο παστέλ ή έντονο χρώμα, όπως το ροζ, το μπλε, το μωβ, το πράσινο κλπ, αναφέρει το beautetinkyriaki.

Πρόκειται για μια τάση που τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει συνεχώς και ολοένα περισσότερες γυναίκες τολμούν να κάνουν τη διαφορά. Κάποιες επιλέγουν να βάψουν όλο το μαλλί σε ένα χρώμα, ενώ άλλες απλά προσθέτουν μικρές πινελιές χρώματος σε μια πιο φυσική βάση, όπως το ξανθό, το καστανό ή το μαύρο.

Ό,τι κι αν επιλέξετε, το αποτέλεσμα θα είναι άκρως μοντέρνο και θα τραβήξει τα βλέμματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ