Τα υπέροχα λουλούδια που λάτρευε η Diana, φύτεψαν ο γιος της Πρίγκιπας Χάρι & η Μέγκαν του σε κήπους για φτωχά παιδιά του Λος Άντζελες (φωτό)

Φύτεψαν τα αγαπημένα λουλούδια της πριγκίπισσας Diana... 

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μάρκλ, έκαναν έκπληξη στους μικρούς μαθητές ενός παιδικού σταθμού στο Λος Άντζελες - στο οποίο φοιτούν φτωχά παιδιά. 

Το ζευγάρι επισκέφθηκε το σχολείο και φύτεψε τα λουλούδια «μη με λησμόνει», τα αγαπημένα της Diana, την ημέρα της συμπλήρωσης 23 ετών από τον θάνατό της. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#meghanmarkle #duchessofsussex #dukeandduchessofsussex #princeharry #harryandmeghan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη White Crown Royal Chic (@whitecrownroyalchic) στις

 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ φύτεψαν πολλά λουλούδια, με την βοήθεια των παιδιών, στη μνήμη της αείμνηστης μητέρας του Δούκα, Πριγκίπισσα Diana, όπως αναφέρει η Daily Mail,

 

 

Σύμφωνα με τον βιογράφο τους, Omid Scobie, ο 35χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 39χρονη Μέγκαν έπαιξαν με τα παιδιά στον κήπο του σχολείου, λέρωσαν τα χέρια τους με χώμα και το ευχαριστήθηκαν πολύ, ενώ στη συνέχεια τους διάβασαν και βιβλία σχετικά με την κηπουρική, καθώς και τα λαχανικά. 

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι, που πλέον ζει σε βίλα αξίας 14.000.000 δολαρίων εγκατέλειψε πριν λίγο καιρό τα βασιλικά του καθήκοντα και πραγματοποίησε την επίσκεψη στην 23η επέτειο του θανάτου της μητέρας του Χάρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ