Η απίστευτη ατάκα του Trump στη συνεργάτιδά του Sarah Sanders: Θα πας στη Βόρεια Κορέα & θα ξαπλώσεις με τον Κιμ Γιονγκ Ουν- Σου την πέφτει

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας φέρεται να έκλεισε το μάτι στη συνεργάτιδα του Αμερικανού Προέδρου σε παλιότερη συνάντησή τους... 

Ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις κάνει στο βιβλίο της με τίτλο «Speaking for myself: Faith, Freedom and the Fight of Our Lives Inside the Trump White House», η συνεργάτιδα του Αμερικανού Προέδρου, Donald Trump, Sarah Sanders.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Huckabee Sanders (@sarahhuckabeesanders) on

Μεταξύ άλλων, η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Trump αναφέρθηκε σε ένα... πικάντικο περιστατικό που σχετιζόνται με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Όλα συνέβησαν τον Ιούνιο του 2018, με τον Κιμ να... κλείνει το μάτι στην Sanders, κατά τη διάρκεια μιας συνόδου που πραγματοποιήθηκε στη Σιγκαπούρη. 

Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο Κιμ Γιονγκ Ουν και ο Donald Trump συναντήθηκαν στη Σιγκαπούρη και συνομίλησαν - μεταξύ άλλων και για αθλητικά - με εκείνη παρούσα, όπως αναφέρει ο Guardian

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Huckabee Sanders (@sarahhuckabeesanders) on

«Όταν τον κοίταξα, είδα ότι είχε το βλέμμα του καρφωμένο πάνω μου... Τα βλέμματά μας συναντήθηκαν και τότε ο Κιμ έγνεψε και φάνηκε σαν να μου έκλεινε το μάτι!» θυμάται η Sanders, ενώ συμπληρώνει «Το μόνο που μπόρεσα να σκεφτώ ήταν "Τι έγινε τώρα;". Έσκυψα και συνέχισα να σημειώνω». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA NOUVELLE TRIBUNE (@lanouvelletribune.info) on

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο βιβλίο της η Sanders, όταν αφηγήθηκε το περιστατικό στον Πρόεδρο των ΗΠΑ αστειεύτηκε λέγοντας «Σου την πέφτει! Πραγματικά, σου την πέφτει!». 

Συνέχισε, δε, αναφέροντας, γελώντας, «Λοιπόν, Sarah, θα πας στη Βόρεια Κορέα και θα ξαπλώσεις μαζί του, θα το κάνεις για την ομάδα! Θα λείψεις στον σύζυγο και τα παιδιά σου, αλλά θα είσαι ηρωίδα για τη χώρα σου!». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ