Μαρία Μενούνος: Γιορτάζει την survivor από τον καρκίνο μητέρα της - «Προσεύχομαι ο Θεός να μας χαρίσει πολλά χρόνια ακόμη...» (φωτό)

Το συγκινητικό μήνυμα της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας... 

Τα γενέθλια της αγαπημένης της μητέρας γιορτάζει με μεγάλη χαρά η Μαρία Μενούνος. Η Λίτσα Μενούνος είναι survivor από τον καρκίνο εδώ και 4 χρόνια και όπως τόνισε η κόρη της η στάση της απέναντι στο πρόβλημα υγείας της συγκινεί και εμπνέει. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi! Just sitting here with hope. I mean my mom. Everyday I get a call from someone diagnosed with something scary. You’re not alone. There’s always hope. Mom has had stage four brain cancer for almost FOUR years. Is it easy? No. But she’s here smiling. (FYI I have many episodes on my show #bettertogether that detail what we have done and what you can do too.) In the meantime BELIEVE ❤️ . This is for anyone who needs this today. Oh and the cup says it all! ?

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on

«Χρόνια πολλά στην υπέροχη μαμά μου! Είμαι τόσο ευγνώμων που μπορώ να σε γιορτάσω σήμερα. Πριν από 4 χρόνια ετοιμαζόμασταν για εγχείρηση. Αυτή την εβδομάδα είσαι και επισήμως εδώ και 4 χρόνια επιβιώσασα από γλοιοβλάστωμα. Στις πιο "σκοτεινές" μου στιγμές, ο φόβος δεν μου επέτρεπε να πιστέψω ότι αυτή η μέρα θα μπορούσε να έρθει...» τόνισε η παρουσιάστρια στο μήνυμά της στο instagram. 

«Με συγκινεί και με εμπνέει η στάση σου σε αυτό το "ταξίδι", χωρίς φόβο και με ηρεμία. Μαμά, σε αγαπώ πιο πολύ από ότι μπορούν να εκφράσουν τα λόγια. Θα παλεύω για εσένα και μαζί σου κάθε μέρα... Προσεύχομαι ο Θεός να μας δώσει πολλά ακόμη χρόνια, ώστε να πραγματοποιηθεί το όνειρό σου να δεις και εγγόνια...» συνέχισε η Μαρία Μενούνος, ευχόμενη "Χαρούμενα γενέθλια" στη μητέρα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on

Να σημειωθεί πως η μητέρα της Μαρίας Μενούνος, Λίτσα, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ λίγο καιρό μετά την διάγνωση της μητέρα της και η ίδια η Μενούνος διάγνωστηκε με μηνιγγίωμα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί και η ίδια σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι για την αφαίρεση του δικού της όγκου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ