Ξυλοδαρμός 13χρονης από τρεις 17χρονες – Ξέσπασε καβγάς και την ξυλοκόπησαν άγρια

Σοκάρει η επίθεση που δέχτηκε η μικρή μαθήτρια... 

Ενα απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού μεταξύ ανήλικων κοριτσιών εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στη Λαμία.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, ένα 13χρονο κορίτσι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σε παρκάκι της Νέας Αμπλιανης στη Λαμία, μέρος στο οποίο καθημερινά συγκεντρώνονται αρκετά παιδιά.

Οπως καταγγέλλει η οικογένεια του κοριτσιού, χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος υπήρξε αρχικά μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ της παρέας της 13χρονης με τρεις 17χρονες κοπέλες.

 

 

 

Ξαφνικά η μία από αυτές έριξε ένα χαστούκι στη 13χρονη και στη συνέχεια άρχισαν να τη χτυπούν άγρια. «Τη χτύπησαν και την έριξαν κάτω. Την πατούσαν και την κλωτσούσαν. Η αδελφή μου νοσηλεύεται με χτυπήματα στον αυχένα, στα πλευρά, στην κοιλιά και αλλού. Εχουμε καταθέσει μηνύσεις και τώρα η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο», είπε η αδελφή της 13χρονης στο LamiaReport.

Στον ξυλοδαρμό της 13χρονης στη Λαμία, αναφέρθηκε ο συνήγορος της οικογένειας της, Απόστολος Λύτρας. 

«Εχω ενημερωθεί από την οικογένεια για τον άγριο ξυλοδαρμό του κοριτσιού, το οποίο νοσηλεύεται στο ΓΝ Λαμίας. Περιμένω τις ιατρικές γνωματεύσεις και το περιεχόμενο της δικογραφίας που σχημάτισε η αστυνομία στη Λαμία και μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους», είπε στην τοπική ιστοσελίδα o κ. Λύτρας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ