Ο Ράσελ Κρόου είναι το good news της ημέρας: Έδωσε 3.300 ευρώ σε 23χρονο για να σπουδάσει & να γίνει ηθοποιός (Φωτό)

"Όταν η μαμά μου μού είπε ότι ο Ράσελ Κρόου έχει κάνει δωρεά, δεν την πίστεψα. Όταν το είδα, ένιωσα ότι ο εγκέφαλός μου εκρήγνυται", δήλωσε ο 23χρονος Χάρι.

Σε μία συγκινητική κίνηση προχώρησε ο ηθοποιός, Ράσελ Κρόου καθώς πραγματοποίησε δωρεά περίπου 3.300 ευρώ για να εξασφαλίσει τη θέση του σε δραματική σχολή ένας νεαρός επίδοξος ηθοποιός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spettacolo News (@spettacolo_news) στις

Ο Χάρι Πρίστερντ από το Βόρειο Γιορκσάιρ της Αγγλίας έγινε δεκτός στη δραματική σχολή της διάσημης Ακαδημίας Μουσικής και Δραματικής Τέχνης του Λονδίνου (LAMDA), ωστόσο δεν ήταν σίγουρος αν θα μπορούσε να καλύψει τα υψηλά δίδακτρα.

 

Για τον λόγο αυτό, ο Χάρι δημιούργησε μια σελίδα στο Gofundme στις 18 Αυγούστου και ζήτησε δωρεές για να πληρώσει τα δίδακτρα της σχολής θεάτρου.

 

Για καλή του τύχη, όταν ο Ράσελ Κρόου είδε τυχαία το αίτημα του νεαρού προχώρησε στη δωρεά, εξασφαλίζοντας έτσι την εγγραφή του Χάρι στο LAMDA, σύμφωνα με την DailyMail.

Ο ηθοποιός μέσω του Twitter ενθάρρυνε κι άλλους να βοηθήσουν τον επίδοξο ηθοποιό.

"Όταν η μαμά μου μού είπε ότι ο Ράσελ Κρόου έχει κάνει δωρεά, δεν την πίστεψα. Νόμιζα ότι αστειεύτηκε. Όταν το είδα, ένιωσα ότι ο εγκέφαλός μου εκρήγνυται. Νόμιζα ότι δεν είναι αλήθεια, ένιωσα ότι το tweet που έγραψε ο Ράσελ Κρόου αφορούσε κάποιον άλλο", δήλωσε ο Χάρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ