Την ημέρα του σκύλου γιορτάζουν διάσημοι ηθοποιοί - Αγκαλιές με τους τετράποδους φίλους τους: Μάικλ Ντάγκλας, Ολίβια Παλέρμο, Μπάρμπρα Στρέιζαντ & Νικόλ Κίντμαν (Φωτό)

Χωρίς αυτή την παρέα η ζωή μας δεν θα είχε νόημα…

Αν έχεις κατοικίδιο ξέρεις πως η αγάπη που μοιράζεσαι μαζί του είναι μοναδική.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sander Blommaert (@sanderblommaert) στις

Ξέρεις πως τις φορές που έρχεται κοντά σου και η μουσούδα του ακουμπάει κάπου πάνω σου είναι που αισθάνεσαι απόλυτη θαλπωρή και ευτυχία.

Η 26η Αυγούστου ορίστηκε ως η ημερομηνία που θα θυμίζει σε όλους και κυρίως σε όσους έχουν συνείδηση πως μπορεί ο άνθρωπος πριν από αιώνες να εξημέρωσε τον σκύλο, αλλά ο σκύλος κάθε μέρα συνεχίζει να εξημερώνει ολόκληρη την Ανθρωπότητα!

Ο Σκύλος είναι αυτός που θα σε βγάλει από την κατάθλιψη & την ρουτίνα της καθημερινότητας, είναι αυτός που θα σε συντροφεύει για όσο ζει, αυτός που θα μάθει την υπευθυνότητα στα παιδιά σου, θα σε βγάλει από τη μιζέρια σου, θα σου διδάξει την πραγματική αγάπη, θα σε αναγκάσει επιτέλους να σηκωθείς και να περπατήσεις, θα είναι αυτός που θα σου κουνάει την ουρά και θα σε φιλάει όταν θα είσαι μονάχος πια, αυτός ο μοναδικός που δεν θα φύγει ποτέ από το πλάι σου!

Ο Μάικλ Ντάγκλας δεν είναι απλά ένας ιδιαίτερα επιτυχημένος ηθοποιός, βραβευμένος δυο φορές με Όσκαρ, είναι ένας άνδρας που προέρχεται από μεγάλη οικογένεια στον χώρο του θεάματος γιος ενός θρύλου του Χόλιγουντ του Κερκ Ντάγκλας. Με αφορμή την χθεσινή μέρα ο ηθοποιός πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του Instagram με τον γλυκό σκύλο του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Relaxing at home with Taylor! #NationalDogDay ?: @catherinezetajones

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Douglas (@michaelkirkdouglas) στις

Η Ολίβια Παλέρμο περνά ποιοτικό χρόνο με τον αγαπημενο της σκύλο, Mr. Butler. Η λατρεμένη καλλονή γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου με μια ωραια φωτογραφία στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beach Buddy ?? #nationaldogday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Palermo (@oliviapalermo) στις

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία πανέμορφα σκυλάκια έχει η Barbra Streisand! Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Variety η ηθοποιός είχε αναφέρει ότι στο σπίτι της έχει τρία κατοικίδια, εκ των οποίων τα δύο είναι κλώνοι της Samantha, της αγαπημένης της σκυλίτσας που απεβίωσε το 2017 σε ηλικία 14 ετών. Συγκεκριμένα, οι Miss Scarlett και Miss Violet είναι κλώνοι της Samantha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy #internationaldogday! ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbra Streisand (@barbrastreisand) στις

Η Νικόλ Κίντμαν έχει αποκτήσει ένα πανέμορφο σκυλάκι και δε διστάζει να μοιραστεί ένα υπέροχο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Old soul. Happy #NationalDogDay ? We love you Jules ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman) στις

Χωρίς αυτή την παρέα η ζωή μας δεν θα είχε νόημα…

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ