Η βίλα του χρυσού ζεύγους Jennifer Lopez - Alex Rodriguez: Χλιδάτη με τεράστια πισίνα, ονειρικά μπάνια & κρεβατοκάμαρες (Φωτό & Βίντεο)

Δείτε το εντυπωσιακό ακίνητο…

Η Jennifer Lopez αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην καθημερινότητα της και σκέφτεται να αγοράσει ένα ακίνητο που ξεπερνά κάθε φαντασία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Το σπίτι που ενδέχεται να αγοράσει η τραγουδίστρια ξεχωρίζει για την απίστευτη χλιδή του και σίγουρα θα σας αφήσει άφωνους.

Η Λατίνα σταρ, η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον Alex Rodriguez φέρεται να είναι διατεθειμένη να πληρώσει 40 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει ένα νέο ακίνητο που βρίσκεται στο Star Island στο Μαϊάμι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CAA party.... #letsdance

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, το παραθαλάσσιο ακίνητο μοιάζει περισσότερο με θέρετρο, και βρίσκεται μέσα στο "ιδιωτικό νησί" για μεγιστάνες επιχειρήσεων και διασημότητες, όπως η Gloria Estefan, ο Shaquille O'Neal, αλλά και ο πρώην φίλος της Τζένιφερ, Sean Combs.

Φωτογραφία: tmz.com

 

Μέσα σε μια τεράστια έκταση το αρχοντικό διαθέτει δέκα υπνοδωμάτια, 12 μπάνια και μια απίστευτη πισίνα με φοίνικες που θα λατρέψουν τα παιδιά που έχουν από προηγούμενες σχέσεις Max, Emme, Natasha και Ella.

Άλλες παροχές του σπιτιού περιλαμβάνουν κάβα, βιβλιοθήκη και κουζίνα βιομηχανικού στιλ και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ