Σπύρος Σούλης: 7 πράγματα που έχουν στο σπίτι τους οι πολύ στιλάτοι άνθρωποι

Έτσι θα κάνετε το σπίτι σας να ξεχωρίζει... 

Οι άνθρωποι με στυλ φαίνεται πως έχουν μια φυσική τάση στο να κάνουν τα σπίτια τους να μοιάζουν με τα σπίτια που βλέπουμε σε περιοδικά διακόσμησης και στο Instagram: κομψά, chic και αβίαστα.

Τι ακριβώς, όμως, κάνουν και καταφέρνουν να οδηγηθούν στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα και ποια είναι τα πράγματα που έχουν στο σπίτι τους;

Απρόσμενες λεπτομέρειες Οι άνθρωποι με προσωπικό στυλ ξέρουν πως οι διακοσμητικές λεπτομέρειες που είναι μη αναμενόμενες  είναι αυτές που κάνουν ένα σπίτι να έχει χαρακτήρα. Πράγματα, όπως για παράδειγμα τα χερούλια στα ντουλάπια της κουζίνας, κάποιο ιδιαίτερο ύφασμα, ένας πρωτότυπος τοίχος ή ιδιαίτερα διακοσμητικά είναι προσεκτικά επιλεγμένα και αποτελούν τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν έναν χώρο να ξεχωρίζει από τους άλλους.

Οι διακοσμητικές λεπτομέρειες που είναι μη αναμενόμενες  είναι αυτές που κάνουν ένα σπίτι να έχει χαρακτήρα.

Μια τολμηρή επιλογή Οι στυλάτοι άνθρωποι έχουν αυτοπεποίθηση στην αισθητική τους και δεν φοβούνται να πάρουνε ρίσκα. Αυτή η αυτοπεποίθηση βρίσκει εφαρμογή και στα σπίτια τους. Είτε πρόκειται για ένα τολμηρό χρώμα στους τοίχους ή για έναν μεγάλο πολυέλαιο, είτε για μια ιδιαίτερη πολυθρόνα, πάντα κάνουν μια τολμηρή επιλογή που αποτελεί και σημείο εστίασης του χώρου.

Οι στιλάτοι άνθρωποι έχουν αυτοπεποίθηση στην αισθητική τους.

Μια στιλάτη βινιέτα Οι άνθρωποι με στυλ έχουν πάντα μια κονσόλα ή ένα τραπέζι με ιδιαίτερα και περίεργα κομμάτια που τραβάνε τα βλέμματα. Δημιουργήστε ένα σημείο εστίασης στο καθιστικό σας διακοσμώντας το coffee table με τα αγαπημένα σας πράγματα ή φτιάξτε μια πολύ όμορφη υποδοχή για τους καλεσμένους σας τοποθετώντας μια βινιέτα στην είσοδο του σπιτιού σας.

Οι άνθρωποι με στυλ έχουν πάντα μια κονσόλα ή ένα τραπέζι με ιδιαίτερα και περίεργα κομμάτια.

Φυτά Είναι ιδανικά για να δώσουν ζωή και χρώμα. Τα φυτά είναι από τα πιο στιλάτα πράγματα που συναντάμε στους χώρους, δημιουργούν πανέμορφες αντιθέσεις με τα αντικείμενα και τα έπιπλα που τα περιβάλλουν και παράλληλα προσθέτουν ζεστασιά και φιλοξενία. Βάλτε τα σε 2 ή 3 σημεία του σπιτιού και είναι σίγουρο πως θα εξασφαλίσετε στυλ και κομψότητα.

Τα φυτά είναι από τα πιο στιλάτα πράγματα που συναντάμε στους χώρους

Ένα πολυτελές ριχτάρι Όμορφο και άνετο, ένα στιλάτο ριχτάρι μπορεί να δώσει την υφή και την πολυτέλεια που λείπει από κάποιον χώρο. Όπως ένα παλτό συμπληρώνει ένα στιλάτο ντύσιμο, έτσι και ένα υπέροχο ριχτάρι μπορεί να συμπληρώσει τον χώρο σας αν ντύσετε με αυτό τον καναπέ ή την πολυθρόνα σας.

Όμορφο και άνετο, ένα στιλάτο ριχτάρι μπορεί να δώσει την υφή και την πολυτέλεια που λείπει από κάποιον χώρο.

Έργα τέχνης Η τέχνη δεν λείπει ποτέ από τα σπίτια των στιλάτων ανθρώπων και αποτελεί το τέλειο εργαλείο αν θέλετε να δώσετε προσωπικότητα και συναισθήματα στον χώρο σας. Είτε πρόκειται για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις που έχετε βάλει σε κάποιο πλαίσιο, είτε για κλασσικούς ζωγραφικούς πίνακες, τα έργα τέχνης είναι μια επένδυση που θα αναδείξει τον χαρακτήρα του σπιτιού σας και θα απολαμβάνετε για πολύ καιρό, όπως αναφέρει το spirossoulis.com

Η τέχνη δεν λείπει ποτέ από τα σπίτια των στιλάτων ανθρώπων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ