Όσα συνέβησαν πριν τη σύλληψη του αρχηγού της Manchester United, Harry Maguire, στη Μύκονο: Πάρτι με σαμπάνιες & αστακούς - Έκαναν λογαριασμό 70.000 ευρώ (φωτό)

Σαμπάνιες, αστακοί και ατελείωτο πάρτι πριν το περιστατικό για τον άσο της Manchester... 

Ένα τριήμερο πάρτι με πολύ αλκοόλ έκαναν ο Harry Maguire και η παρέα του στη Μύκονο, λίγο πριν ο Βρετανός άσος του ποδοσφαίρου εμπλακεί σε καβγά στα σοκάκια στο νησί των Ανέμων και συλληφθεί από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, ο αρχηγός της Manchester και η παρέα του έκαναν λογαριασμό περίπου 70.000 ευρώ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Maguire (@harrymaguire93) on

Σαμπάνιες, αστακοί και μπριζόλες rib eye περιλαμβάνοντας στα όσα παρήγγειλαν και κατανάλωσαν οι Βρετανοί μέσα σε πέντε ώρες. 

Διαβάστε επίσης: Δείτε το βίντεο με τον Harry Maguire την ώρα του μεγάλου καβγά με άλλους Άγγλους - Μπουνιές, κλωτσιές

Ο Maguire, όπως αναφέρει η εφημερίδα, μετέβη στο νησί την περασμένη Τρίτη, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, Fern Hawkins και μαζί με τον αδελφό του και φίλους τους επισκέφθηκαν μπαράκια και clubs της Μυκόνου. 

Διαβάστε επίσης: «Μας ντρόπιασες»: Πρωτοσέλιδο σε όλο τον βρετανικό τύπο η σύλληψη του αρχηγού της Manchester United, Harry Maguire, στη Μύκονο (φωτό)

Όσον αφορά τον... ιλιγγιώδη λογαριασμό που φέρονται να έκαναν ο Harry Maguire και η παρέα του, στην οποία βρισκόταν επίσης, πέρα από τον αδελφό του και ο Ρος Μπάρκλεϊ της Τσέλσι, ο συμπαίκτης του, Μπράντον Ουίλιαμς, ο star του Love Island, Κρις Χιούζ και ο άσος του μπιλιάρδου, Τζουντ Τραμπ, ο αρχηγός της Manchester πλήρωσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μεγαλύτερο μέρος αυτού.

Όσο για την αιτία του καβγά, με μπουνιές και κλωτσιές, στα σοκάκια του νησιού των Ανέμων; 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Οι τύποι αυτοί ψάχνονταν για καβγά μαζί του... Δεν ήταν σίγουρα φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον έβριζαν, τον έλεγαν άχρηστο και πως παίζει σε τραγική ομάδα. Τον αποκαλούσαν ακόμη και… ψυγείο. Του φώναζαν κάποια άσχημα πράγματα για τον ίδιο, αλλά και την αεροπορική τραγωδία του Μονάχου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Maguire και οι άλλοι δύο συλληφθέντες «στράφηκαν εναντίον των Αστυνομικών εξυβρίζοντας και χτυπώντας έναν από αυτούς με γροθιές».

«Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, όπου κατά την άφιξή τους αντιστάθηκαν σθεναρά, απωθώντας και χτυπώντας τρεις αστυνομικούς. Στη συνέχεια ένας από τους συλληφθέντες αποπειράθηκε να προσφέρει χρήματα ώστε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία σε βάρος τους» συνέχισε η ανακοίνωση. 

Τελικά, στον Βρετανό ποδοσφαιριστή- όπως και στους άλλους δύο συλληφθέντες- ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωματική βλάβη και εξύβριση κατά συρροή και αφέθηκε ελεύθερος. 

(Photo: Α. ΣΟΛΑΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η δίκη του πρόκειται να γίνει την ερχόμενη Τρίτη 25 Αυγούστου, ενώ ο Maguire έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στη Μ. Βρετανία, εάν το επιθυμεί. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ