Η Μαρία Ναυπλιώτου κόντρα στον ήλιο & στο καθωσπρέπει: Ανέμελες διακοπές στη λατρεμένη Κρήτη, θάλασσα & κλασικό black μαγιό (φωτό)

Οι υπέροχες διακοπές της γοητευτικής ηθοποιού... 

Τις διακοπές της στην πανέμορφη Κρήτη απολαμβάνει η Μαρία Ναυπλιώτου, τις τελευταίες μέρες, παρέα με την καλή της φίλη, Ζέτα Δούκα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η ζωή είναι όμορφη μόνο όταν την μοιράζεσαι με τους αγαπημένους σου. Την οικογένεια που διαλέγεις να περνάς ότι η ζωή σου φέρνει. Έτσι νιώθεις ασφαλής και ευτυχισμένος. Σε όλα όσα ζούμε και όλα όσα θα έρθουν. Καλοδεχούμενα. @zetadouka @mchatzantonas #thalia #greece #crete #friends #love #family #happiness #blessed?

A post shared by marianafpliotou (@marianafpliotou) on

H Λεβεντογέννα αποτελεί αγαπημένο προορισμό για την υπερταλαντούχα ηθοποιό, η οποία ανακαλύπτει τις "κρυμμένες" ομορφιές της Κρήτης. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunset blues #nofilterneeded #erenemichailidi

A post shared by marianafpliotou (@marianafpliotou) on

Αυτή τη φορά επισκέφθηκε τον Ξερόκαμπο στη Σητεία, όπου... επιχείρησε να τραβήξει selfie με τον ήλιο να την χτυπά στα μάτια!

«Απόπειρα selfie στο far west της Κρήτης» σχολίασε η ίδια στη φωτογραφία της, στην οποία την βλέπουμε με το all time classic μαύρο μπικίνι της.

Η Μαρία Ναυπλιώτου ανεβάζει συχνά στο instagram φωτογραφίες από τις υπέροχες στιγμές που περνά στην Κρήτη, πριν την επιστροφή της στην Αθήνα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ