Τα ζώδια από την Άντα Λεούση: Κριοί, αφεθείτε στα συναισθήματά σας & εσείς Λέοντες, μην χάνετε την αισιοδοξία σας

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η αγαπημένη αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Όταν η λογική, σας υπαγορεύει άλλα, εσείς ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας. Αφεθείτε στα συναισθήματά σας και μην προσπαθήσετε να τους αντισταθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε κάθε σας βήμα, γιατί έχετε πολλά να σκεφτείτε προτού αποφασίσετε με ποιο τρόπο θα συνεχίσετε τη ζωή σας από εδώ και μπρος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους με το ζόρι για την ορθότητα των αποφάσεών σας δε θα καταφέρετε τίποτα, καθώς μόνο οι πράξεις σας μπορούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από το να μεγαλώνετε την ανασφάλειά σας επειδή κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα απομακρύνονται από κοντά σας, προτιμήστε να δείτε μήπως κάνετε κάτι λάθος.

ΛΕΩΝ: Η επιτυχία που επιθυμείτε διακαώς εδώ και καιρό δεν είναι άπιαστο όνειρο. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας αν αργεί να έρθει, ίσως κάθε εμπόδιο να είναι για καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναμφίβολα θα νιώσετε πιο ανακουφισμένοι, καθώς οι εκκαθαρίσεις στις σχέσεις σας θα σας βοηθήσουν αυτό το μήνα να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Πολλές φορές μια διαφορετική γνώμη μπορεί να σας ξεμπλοκάρει από πολλά πράγματα, γι’ αυτό όταν νιώσετε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο, ζητήστε τη συμβουλή ενός καλού σας φίλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετρήστε τα λόγια των άλλων και κρατήστε τα πιο χρήσιμα, χωρίς να πιστεύετε οτιδήποτε μπορεί να ακούσετε, γιατί πολλά από αυτά θα είναι ανακρίβειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δε θέλετε να έχετε φασαρίες και αναστάτωση στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αποφύγετε οποιαδήποτε προστριβή, ακόμα και αν οι άλλοι σας προκαλούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποκαλύψεις που θα σας γίνουν και θα αφορούν σημαντικές πτυχές της ζωής σας, θα σας ωθήσουν στο να αποφασίσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν, σας αγχώνουν και σίγουρα σε σας ταιριάζουν, όπως αναφέρει το oroskopos.gr.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε υπομονή και όλα θα γίνουν στην ώρα τους, εφόσον είναι προφανές πως δεν μπορείτε να έχετε ό,τι θέλετε. Μια παροδική κρίση στα αισθήματά σας δε πρέπει να γίνει αιτία να απομακρυνθείτε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ