Φωτό & βίντεο από την κηδεία του αδελφού του Trump στον Λευκό Οίκο: Στα μαύρα η Melania, συντετριμμένος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ

Μετά την κηδεία, ο Donald Trump αναφέρθηκε μέσω twitter στον αδελφό του, γράφοντας «Robert, σε αγαπώ... Αναπαύσου εν ειρήνη». 

Η κηδεία του μικρότερου αδελφού του Donald Trump, Robert, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, τελέστηκε χθες το απόγευμα στον Λευκό Οίκο. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barron WilliamTrump (@barrontrump_style) on

 

Σύσσωμη η οικογένεια Trump έδωσε το "παρών", με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να παρακολουθεί συντετριμμένος τον αδελφό του να οδηγείται στην τελευταία του κατοικία. 

 

 

Η Πρώτη Κυρία, Melania Trump, ντυμένη στα μαύρα, στάθηκε στο πλευρό του συζύγου της, κρατώντας του το χέρι. 

 

 

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο αδελφός του Donald Trump χθες τη νύχτα: Ήταν & ο καλύτερός μου φίλος, θα συναντηθούμε ξανά (φωτό- βίντεο)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by President Donald Trump Fans (@president_trump_forever) on

 

Όπως ανέφερε πηγή μέσα από τον Λευκό Οίκο στο CNN«αρκετές δεκάδες προσκεκλημένοι» βρέθηκαν στο τελευταίο "αντίο" στον Robert Trump, ενώ η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ανατολικό Δωμάτιο του Λευκού Οίκου.

 

 

Ο ίδιος ο Trump, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είχε πει στους δημοσιογράφους πως επιθυμούσε να τιμήσει τον αδελφό του σε μία τελετή μέσα στον Λευκό Οίκο. «Αγαπούσε τόσο πολύ τη χώρα μας, ήταν τόσο περήφανος για όσα κάναμε και κάνουμε για την πατρίδα μας» είχε πει ο Αμερικανός πρόεδρος.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RIP Robert Trump ? #ivankatrumpvideos

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrumpvideos) on

 

Συμφωνά με τα όσα είπε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου, δε, τα έξοδα για την τελετή θα καταβληθούν ιδιωτικά από τον Πρόεδρο.

 

 

Μετά την κηδεία, ο Donald Trump αναφέρθηκε μέσω twitter στον αδελφό του, γράφοντας «Robert, σε αγαπώ... Αναπαύσου εν ειρήνη». 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ