"Άγριες Μέλισσες" - Τα συγκλονιστικά trailers του δεύτερου κύκλου: Όσα θα δούμε από Σεπτέμβρη (βίντεο)

Καταιγιστικές εξελίξεις... 

Οι "Άγριες Μέλισσες" επιστρέφουν δυναμικά από Σεπτέμβρη, με νέα συγκλονιστικά επεισόδια, ενώ τα trailers του δεύτερου κύκλου έχουν ξεκινήσει ήδη να προβάλλονται από την συχνότητα του ΑΝΤ1. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Από τον Σεπτέμβριο ξανά μαζί...

A post shared by Maria Kitsou (@marika.kitsou.official) on

 

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς, Μαρία Κίτσου, η τηλεοπτική "Ελένη Σταμίρη", ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram το μεγαλύτερο από τα trailers για τη νέα σεζόν, όπου βλέπουμε την ηρωίδα της να κατηγορείται για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού. 

 

 

Στα υπολοιπα trailers που προβάλλονται από τον ΑΝΤ1 βλέπουμε την Ασημίνα να βιώνει μία εσωτερική σύγκρουση, καθώς καλείται πλέον να μεγαλώσει τον μικρό Σέργιο Σεβαστό. 

 

 

Η Δρόσω, με τη σειρά της, ασφυκτιά στο Διαφάνι και την βλέπουμε να φεύγει από το χωριό αναζητώντας μια καλύτερη μοίρα... 

 

 

Οι εξελίξεις του δεύτερου κύκλου αναμένονται καταιγιστικές, με τη μοίρα να "χτυπά" και πάλι τις αδελφές Σταμίρη... Οι τηλεαθετές ανυπομονούν για τη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι συντελεστές της σειράς έκαναν γυρίσματα καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού σχεδόν, με μόνο μία μικρή διακοπή μέσα στον Αύγουστο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ