Αθηναΐς Νέγκα: ''Aναλαμβάνω λάθος επιλογές παντός είδους'' - Το ημερολόγιο με τις σκέψεις της

Γράφει για τη ζωή της...

Η Αθηναΐς Νέγκα μιλάει αρκετές φορές για διάφορα πράγματα που την απασχολούν μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. 

Η δημοσιογράφος για άλλη μια φορά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα μακροσκελές κείμενο, όπου γράφει για τις λάθος επιλογές που έχει κάνει στη ζωή της.

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία της από το μπαλκόνι του σπιτιού της με φόντο τον συννεφιασμένο ουρανό και έγραψε πως η βροχή και η συννεφιά της αρέσει πολύ καθώς το φθινόπωρο είναι μια εποχή του χρόνου που αγαπά πολύ.

Πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν πολύ με το κείμενό της και ένιωσαν πώς δεν είναι μόνες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κάθε πρωί ξυπναω στις 6 από τότε που θυμαμαι τον εαυτό μου χωρίς ξυπνητήρι και όχι επειδή εχω παιδιά .Αν έχει συννεφιά όπως σήμερα ,ξυπναω νωρίτερα κατά τις 5 γιατί νομιζω πως τη συννεφιά και τη βροχή τις μυρίζομαι και σηκώνομαι γιατί δεν θέλω να τις χάσω, το φθινόπωρο το λατρεύω, έτσι ανυπομονώ να ξημερώσει και η ευτυχία μου είναι να ανοίξω τα ματάκια μου πριν απ όλους .Μεγαλο λάθος αυτό το φυσιολατρικό ξύπνημα .νυστάζω νωρις ,θυμώνω με όποιον κοιμάται 12ωρα ,διότι πιστεύω πως χάνει τη ζωή και βγάζω λογύδρια που κανείς δεν θέλει να ακούσει .Διάλεξα πολύ λάθος επάγγελμα ,στα ΜΜΕ δουλεύουν τύποι που ξυπνάνε αργά .Κατα καιρούς διάλεξα κι αλλα λάθη, μεγαλειώδη κυρίως. Αν θέλετε κάποιον να διαλέξει λάθος για εσας καλεστε με. Αναλαμβάνω λάθος επιλογές παντός είδους.Θελετε να διαλέξετε λάθος ανθρώπους, λάθος σκύλο, λάθος γυμναστήριο ,λάθος σουτιέν, λάθος φαγητό, λάθος σπουδές ,λάθος χώρα, λάθος ταινία στο σινεμά ;θέλετε το λάθος αυτό να σας στοιχίσει, να είναι ένα λάθος ολικής καταστροφής, ένα λάθος που να μην διορθώνεται; Με ένα τηλεφώνημα είμαστε κοντά σας , διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία λαθών από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε ,Ειδικότης μας τα λάθη που μετά από λίγο τα συνηθίζετε και στο τέλος τα αγαπάτε, μια δοκιμή θα σας πείσει .Ξυπνηστε 5.36 και αφήστε δίχως λόγο τους μαύρους κύκλους να σας κατακυριεύσουν το πρόσωπο .Οταν ξυπνήσει η οικογένεια σας φροντίστε να έχετε μούτρα για τα χαΐρια τους, κυκλοφορήστε με ύφος μπλαζέ και αφήστε τη κοινωνία να νομίζει πως είστε βραδυνοι τύποι , η λάθος εντύπωση είναι μια βασική προϋπόθεση επιτυχίας στον τομέα του λάθους!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις

Συγκεκριμένα έγραψε: «Κάθε πρωί ξυπνάω στις 6 από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου χωρίς ξυπνητήρι και όχι επειδή έχω παιδιά. Αν έχει συννεφιά όπως σήμερα, ξυπνάω νωρίτερα κατά τις 5 γιατί νομίζω πως τη συννεφιά και τη βροχή τις μυρίζομαι και σηκώνομαι γιατί δεν θέλω να τις χάσω, το φθινόπωρο το λατρεύω, έτσι ανυπομονώ να ξημερώσει και η ευτυχία μου είναι να ανοίξω τα ματάκια μου πριν απ όλους. Μεγάλο λάθος αυτό το φυσιολατρικό ξύπνημα. Νυστάζω νωρίς, θυμώνω με όποιον κοιμάται 12ωρα, διότι πιστεύω πως χάνει τη ζωή και βγάζω λογύδρια που κανείς δεν θέλει να ακούσει. Διάλεξα πολύ λάθος επάγγελμα, στα ΜΜΕ δουλεύουν τύποι που ξυπνάνε αργά. Κατά καιρούς διάλεξα κι άλλα λάθη, μεγαλειώδη κυρίως. Αν θέλετε κάποιον να διαλέξει λάθος για εσάς καλέστε με. Αναλαμβάνω λάθος επιλογές παντός είδους. Θέλετε να διαλέξετε λάθος ανθρώπους, λάθος σκύλο, λάθος γυμναστήριο, λάθος σουτιέν, λάθος φαγητό, λάθος σπουδές, λάθος χώρα, λάθος ταινία στο σινεμά; Θέλετε το λάθος αυτό να σας στοιχίσει, να είναι ένα λάθος ολικής καταστροφής, ένα λάθος που να μην διορθώνεται; Με ένα τηλεφώνημα είμαστε κοντά σας, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία λαθών από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε. Ειδικότης μας τα λάθη που μετά από λίγο τα συνηθίζετε και στο τέλος τα αγαπάτε, μια δοκιμή θα σας πείσει. Ξυπνηστε 5.36 και αφήστε δίχως λόγο τους μαύρους κύκλους να σας κατακυριεύσουν το πρόσωπο. Όταν ξυπνήσει η οικογένεια σας φροντίστε να έχετε μούτρα για τα χαΐρια τους, κυκλοφορήστε με ύφος μπλαζέ και αφήστε τη κοινωνία να νομίζει πως είστε βραδινοί τύποι, η λάθος εντύπωση είναι μια βασική προϋπόθεση επιτυχίας στον τομέα του λάθους!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ