Η Κατερίνα Διδασκάλου & οι καλλονές κόρες της: Grecian style & βόστρυχοι στα μαλλιά (φωτό)

Με αρχαιοελληνικό στυλ και χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά, η Κατερίνα Διδασκάλου και οι κόρες της "κλέβουν" τις εντυπώσεις... 

Η Κατερίνα Διδασκάλου φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με τις δύο κούκλες κόρες της, Μαρκέλλα και Φλώρα Βέη, για το νέο τεύχος του Hello.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στο νέο τεύχος του Hello! που κυκλοφορεί την Τετάρτη 19 Αυγούστου, η υπέροχη Κατερίνα Διδασκάλου φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τις κόρες της, Μαρκέλλα και Φλώρα Βέη, και παραχωρούν μια κοινή συνέντευξη για την οικογένειά τους, τη σχέση τους, αλλά και τη γυναικεία ενδυνάμωση και αλληλεγγύη. Παράλληλα, πολλές αποκλειστικότητες που θα κάνουν ακόμη πιο όμορφες τις καλοκαιρινές στιγμές ανάπαυλας. Hello!, το περιοδικό για την Ελλάδα και τον κόσμο #hola #hello #internationalmagazine #summerissues #womenempowerment

A post shared by Hello! Greece (@grhello) on

Οι τρεις γυναίκες μίλησαν στο περιοδικό για την οικογένειά τους, τη σχέση τους, αλλά και τη γυναικεία ενδυνάμωση και αλληλεγγύη, με τη γνωστή ηθοποιό να δηλώνει «Νιώθω τα παιδιά πάντα μέσα μου όσο μακριά και αν είμαστε... Πάλεψα πολύ για να κρατήσω αυτή τη σχέση». 
 

Η τηλεοπτική "Μυρσίνη" από τις "Άγριες Μέλισσες" έχει τρία παιδιά, δύο κόρες και έναν γιο, ενώ είναι και γιαγιά τριών εγγονιών, από την μεγαλύτερη κόρη της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katerina Didaskalou (@katerina_didaskalou_official) on

Και αν στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 η σχέση της "Μυρσίνης" με τα παιδιά της είναι αρκετά δύσκολη, η Κατερίνα Διδασκάλου δεν αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα στην προσωπική της ζωή. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katerina Didaskalou (@katerina_didaskalou_official) on

Η γνωστή ηθοποιός έγινε μητέρα σε ηλικία μόλις 22 ετών και η σχέση της με τα τρία της παιδιά ειναι εξαιρετική. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ