Άντα Λεούση - ζώδια: Έρχονται ευκαιρίες, δυνατότητες και νέοι δρόμοι με λύσεις και ξεκινήματα 

Ημερήσιες προβλέψεις...

Νέα Σελήνη στον Λέοντα και έρχονται ευκαιρίες, δυνατότητες και νέοι δρόμοι με λύσεις και ξεκινήματα κυρίως για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου! Πάμε για μία νέα αρχή!

 

ΚΡΙΟΣ: Εάν δεν χειριστείτε τα πράγματα με ηρεμία, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Δεν αγγίζετε το ανώτατο όριο της ικανοποίησης, αλλά είστε ευχαριστημένοι.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να εδραιωθείτε στον εργασιακό σας χώρο, πρέπει να δουλέψετε με πιο εντατικούς ρυθμούς. Πρέπει να μάθετε να περιφρονείτε ανθρώπους που προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προγραμματίστε σωστά ένα ταξίδι σας, για να πάνε όλα καλά και να ευχαριστηθείτε. Η υλοποίηση των ιδεών σας θα καλυτερέψει τη διάθεσή σας, ακόμα και αν ακόμα χρειάζεται κόπος για να ολοκληρωθούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν τα εμπόδια που συναντάτε είναι πάρα πολλά, φροντίστε να μη χάσετε το κέφι σας. Η γνώση θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σταματήσει το φόβο σας, για να προχωρήσετε σε μεγάλες αλλαγές.

 

ΛΕΩΝ: Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να εμπεδώσετε τις εμπειρίες που αποκομίσατε. Ο έρωτας μπορεί να γίνει εξάρτηση, αλλά με τη βοήθεια της λογικής θα χαράξετε καινούρια πορεία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά ότι σας συμβαίνει και μην αφήσετε τη μελαγχολία να σας παρασύρει. Η απομόνωσή σας κάποιες στιγμές, μπορεί να σας οδηγήσει σε ουτοπιστικές σκέψεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να απαλλαγείτε όσο γίνεται πιο γρήγορα από φθαρμένες σκέψεις και ιδέες, χωρίς να φοβηθείτε. Ότι πιο ουσιαστικό έχετε, χρησιμοποιήστε το  ως βάση, για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη φοβηθείτε να κάνετε έναν απολογισμό, για να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Μάθετε να ζείτε καλύτερα και πιο δημιουργικά, χωρίς να ξεχνάτε πως ο λόγος της επικοινωνίας είναι αναγκαίος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με προσεκτικά βήματα τολμήστε αλλαγές που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ζωής σας. Μη σπαταλήσετε την ενέργειά σας, ασχολημένοι με ανθρώπους που δεν εκτιμούν την αξία σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε ότι θα αφορά τα οικογενειακά σας ζητήματα, απαιτείται να κρατήσετε ήπιο το κλίμα. Διαπραγματευτείτε με θάρρος τα κεκτημένα σας και απαιτήστε ότι δικαιούστε και σας ανήκει αναφέρει το oroskopos.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων με κινήσεις που θα αφοπλίσουν τους γύρω σας. Η υποσυνείδητη αντίδραση σας στις αποφάσεις των συνεργατών σας, θα αποδειχθεί σωστή στο μέλλον.

 

ΙΧΘΥΣ: Προγραμματίστε σωστά τις μελλοντικές σας κινήσεις και δουλέψτε συλλογικά για να πετύχετε τους στόχους σας. Με αφορμή μια καινούρια δελεαστική γνωριμία, θα αποφασίσετε τη διακοπή μιας σχέσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ