Μπεν Άφλεκ: Ο γόης του Χόλιγουντ έγινε 48 ετών - Οι γυναίκες της ζωής του, ο γάμος, τα 3 παιδιά & η νέα 33χρονη σύντροφος του (φωτό)

Έγινε 48 και η νέα του αγαπημένη κατάφερε να τον ξετρελάνει...

Τα γενέθλιά του είχε ο διάσημος ηθοποιός Μπεν Άφλεκ, στις 15 Αυγούστου και έγινε 48 ετών. Ο γόης του Χόλιγουντ πέρασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα με την αγαπημένη του, Ana De Armas.

Μετά από αρκετές δυσκολίες, ο ίδιος φαίνεται όχι απλώς να είναι και πάλι full in love, αλλά και απόλυτα ευτυχισμένος. Ως γνωστόν ο ηθοποιός είχε χρόνια πρόβλημα αλκοολισμού με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει την τρίτη του "θητεία" σε κέντρο απεξάρτησης, το 2018 (οι δύο προηγούμενες ήταν το 2001 και το 2017). 

 

 

Μπεν Άφλεκ και Άνα ντε Άρμας σπάνια selfie

Είναι πατέρας τριών παιδιών, της  Βάιολετ Άφλεκ, του Σάμουελ Γκάρνερ Άφλεκ και της Σεραφίνα Ρόουζ Ελίζαμπεθ Άφλεκ, τα οποία υπεραγαπά και απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ με την οποία πήρε διαζύγιο το 2018, μετά από 13 χρόνια γάμου.

 

 

 

 

Ο Μπεν Άφλεκ μίλησε για το διαζύγιό του πριν λίγα χρόνια και είπε χαρακτηριστικά: ''Δεν έχω μετανιώσει πιο πολύ για τίποτα στην ζωή μου, απ' ότι γι' αυτό το διαζύγιο. Η ντροπή είναι το πιο τοξικό πράγμα. Δεν υπάρχει ποτέ κάποιο θετικό κατάλοιπο της ντροπής. Βράζει απλά μέσα σου και εκφράζεται ως αυτολύπηση και μίσος για τον ίδιο σου τον εαυτό''.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday ben!!?♥️ @jennifer.garner @benaffleck #jennifergarner #benaffleck

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???????? ??????✨ (@jennifer.garner_) στις

 

Οι γυναίκες της ζωής του

Ο αρραβώνας του με τη Jennifer Lopez το 2002, η τριετής σχέση του με τη Gwyneth Paltrow, αλλά και ο γάμος του με τη Jennifer Garner είναι μερικές μόνο από τις «διάσημες σχέσεις» του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jennifer Lopez and Ben Affleck - July 6, 2003 in Vancouver, Canada

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 90s (@90scelebvibes) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ben Affleck and Jennifer Lopez (2003) ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ breakupsthatbrokeus στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jennifer Lopez and Ben Affleck at the 75th Annual Academy Awards, 2003

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iconic (@cineiconic) στις

 

 

 

Πλέον είναι σε σχέση με την Ana De Armas. με την οποία φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένος. Μάλιστα η 33χρονη καλλονή του έκανε δώρο για τα 48α γενέθλιά του μία νέα μηχανή BMW, που φτιάχτηκε αποκλειστικά γι’ αυτόν, καθώς και ταιριαστά κράνη.

 

 

 

 

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, ο Ben έδειχνε super χαρούμενος!

Να σημειώσουμε πως η νέα σχέση του Affleck, φαίνεται να έχει και τις "ευλογίες" της πρώην συζύγου του, Jennifer Garner, αφού η γνωστή ηθοποιός έχει δηλώσει πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που ο πρώην σύζυγός της προχώρησε στην ζωή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ