Άντα Λεούση: Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Ημερήσιες προβλέψεις....

Στα ξαφνικά όλα αλλάζουν, όλα φτιάχνουν, όλα βελτιώνονται σε Έρωτα και Χρήμα! Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα και μόνο χαρά μπορούν να περιμένουν τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, αρκεί να διεκδικήσουν αυτό που επιθυμούν!

ΚΡΙΟΣ: Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρετε επιτέλους να προσγειωθείτε, μια που μέχρι στιγμής έχετε χάσει πολύτιμο χρόνο με αναλύσεις επί αναλύσεων και προβληματισμούς.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η ενέργειά σας θα είναι αισθητά μειωμένη, γι’ αυτό μην το παρακάνετε και καταρρεύσετε, αλλά φροντίστε να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε για να επανέλθετε και πάλι δυναμικά μόλις χρειαστεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρειάζεται να κάνετε υπομονή και να δείξετε ψυχραιμία, γιατί δε είναι πολύ εύκολο να βάλετε σε κίνδυνο κάποιες από τις σταθερές σας σχέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μάθετε να ακούτε τους άλλους ακόμα και αν αυτά που λένε δε σας ενδιαφέρουν άμεσα, γιατί από τα λεγόμενά τους θα βρείτε στο μέλλον χρήσιμες πληροφορίες.

 

ΛΕΩΝ: Συζητήστε με συνεργάτες, αγαπημένα πρόσωπα ή το σύντροφό σας και πάρτε αποφάσεις για θέματα που εδώ και πολύ καιρό αναβάλατε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα που είχατε στο παρελθόν και που θα πρέπει για άλλη μια φορά να τα απομακρύνετε από τη ζωή σας, για να μη μπορέσουν κάποια πρόσωπα να σας κάνουν κακό.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρξουν καταστάσεις και σημαντικές ευκαιρίες για σημαντικές συνεργασίες, όμως, θα πρέπει να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας για να μη γίνουν λαθεμένες επιλογές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να προσπαθείτε να αποφύγετε τις μεγάλες παρέες, όμως, όπως φαίνεται οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν εκεί και εσείς θα πρέπει να το αποδεχθείτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν μπορούν να είναι άνετα τα οικονομικά σας, αλλά δε θα σας λείψει η τύχη, αντίθετα θα έχετε την αρωγή και τη βοήθεια που χρειάζεστε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τύχη γενικά θα είναι με το μέρος σας, αλλά την ευκαιρία για την επικοινωνία και τα αισθηματικά σας, πρέπει να τη δώσετε εσείς στον εαυτό σας ή να προκαλέσετε τις προϋποθέσεις για να έρθει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μέσα από τα δρώμενα της προσωπικής σας ζωής, κάτι θα μεσολαβήσει που θα σας δώσει μια ευκαιρία για αυτό που θέλετε να κάνετε αναφέρει το oroskopos.

 

ΙΧΘΥΣ: Η ψυχραιμία που θα δείξετε σε απρόβλεπτες καταστάσεις, θα αντλείται από την ψυχική δύναμη και το κουράγιο που έχετε κρυμμένα για τις δύσκολες ώρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ