Το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά κατά του κορωνοϊού: ''Κανένα βήμα μας δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι'' (βίντεο)

Νέο σποτ με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Τσιτσιπά...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε το δικό του μήνυμα στο νέο σποτ για τον κορωνοϊό. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just two good friends hanging out!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) στις

 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είναι ο νέος πρωταγωνιστής της καμπάνιας «Μένουμε Ασφαλείς», στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να ευαισθητοποιηθούν οι νέοι απέναντι στην πανδημία. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τονίζει ότι «κανένα βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι» και μας καλεί όλους να "αγκαλιάσουμε" τα μέτρα προστασίας. 

 

 

Το βίντεο δείχνει τον 22χρονο τενίστα να περπατά στην παραλία και απευθυνόμενος, ιδίως στους νέους, αναφέρει πόσο σημαντικό είναι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο να τηρούνται ευλαβικά τα μέτρα προστασίας.

Συγκεκριμένα λέει: «Κανένα μας βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι. Επιστρέφοντας από τις διακοπές μας κάθε βήμα δικό σου, δικό μου, κάθε νέου μας φέρνει πιο κοντά στους γονείς μας και στους παππούδες. Και όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορωνοϊό. Αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας, αγκάλιασε την υπευθυνότητα σε κάθε σου βήμα για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε όσους αγαπάμε όπως παλιά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ