Δύσκολες στιγμές για την Sharon Stone: Η αδελφή & ο γαμπρός της νοσούν από κορωνοϊό & παλεύουν για να κρατηθούν στη ζωή - «Ανάψτε ένα κερί για εκείνους...» (φωτό - βίντεο)

Η αδελφή της διάσημης ηθοποιού πάσχει από λύκο και «δεν είναι καλά», όπως λέει η Sharon Stone.

Πόλυ δύσκολες στιγμές βιώνουν αυτό το διάστημα η Sharon Stone και η οικογένειά της, καθώς η αδελφή της σταρ, Kelly και ο σύζυγός της, Bruce, νοσούν από κορωνοϊό και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, δίνοντας «μάχη» για να κρατηθούν στη ζωή.

 

 

Εμφανώς συγκινημένη και θυμωμένη, η πασίγνωστη ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στο instagram, στο οποίο αναφέρεται στην περιπέτεια της οικογένειάς της με τον covid-19. 

Όπως λέει, η αδελφή της, η οποία πάσχει επίσης από λύκο και ο γαμπρός της νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, με την αδελφή της, μάλιστα, να «μην είναι καλά».

 

 

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι τόσο η γιαγιά της, όσο και η νονά της έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό, ενώ η μητέρα της, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και έχει έρθει σε επαφή με την αδελφή της, δεν μπορεί να εξεταστει για τον κορωνοϊό, καθώς δεν υπάρχουν τεστ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????????????

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

 

Η Sharon Stone παρακάλεσε τους followers της να «ανάψουν ένα κερί» για τους δικούς της ανθρώπους που δίνουν «μάχη» για τη ζωή.

Παράλληλα, δε, τους κάλεσε να φορούν τις μάσκες τους, αλλά και να «μην ψηφίζουν δολοφόνους», αναφερόμενη σε όσα συμβαίνουν στην πολιτεία της Μοντάνα, όπου ζει η οικογένειά της, αλλά και στα όσα έχουν γίνει επί Τραμπ στις ΗΠΑ σχετικά με την υγειονομική περίθαλψη των πολιτών, εν μέσω πανδημίας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ