Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση της Meghan Markle με πορτοκαλί φόρεμα & πολύ μακριά μαλλιά: Η τοξικότητα των media, ο Harry & η επιστροφή στην Αμερική (βίντεο)

Η Δούκισσα και ο Δούκας του Sussex πρόσφατα αγόρασαν μία πολυτελή έπαυλη στην Καλιφόρνια.

Η Meghan Markle έδωσε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, στα πλαίσια του ψηφιακού προγράμματος «The 19th Represents 2020 Virtual Summit», το οποίο διοργάνωσε η πλατφόρμα The 19th.

Η Δούκισσα του Sussex συζήτησε διαδικτυακά με την συνιδρύτρια της πλατφόρμας, Emily Ramshaw, για τον ρατσισμό και τις διακρίσεις στην Αμερική, ενώ αναφέρθηκε και στην «τοξικότητα» που υπάρχει στο διαδίκτυο και τα μέσα ενημέρωσης - ένα ζήτημα για το οποίο μιλά συχνά με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, όπως η ίδια απόκαλυψε. 

 

 

Αναφερόμενη στους δημοσιογράφους, είπε πως τις περισσότερες φορές προτιμούν να πουν μια εντυπωσιακή, παρά μια αληθινή ιστορία και πως αν τα μέσα «έλεγαν απλώς την αλήθεια» όλα θα ήταν καλύτερα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

 

Η ίδια δήλωσε χαρούμενη που επέστρεψε «στην πατρίδα», όταν ρωτήθηκε σχετικά, καθώς, όπως τόνισε, μπορεί να χρησιμοποιεί τη φωνή της με έναν τρόπο που δεν μπορούσε μέχρι πρόσφατα. 

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το "παλάτι" του πρίγκιπα Harry & της Meghan Markle στην Καλιφόρνια - Η έπαυλη των 14,6 δολαρίων με τα 9 υπνοδωμάτια & τα 16 μπάνια

 

H Meghan Markle επέλεξε να φορέσει ένα αμάνικο πορτοκαλί φόρεμα Hugo Boss, ενώ φόρεσε και δύο βραχιόλια: το χρυσό love bracelet του οίκου Cartier και ένα ακόμη χρυσό βραχιόλι της Monica Vinader. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ