Αυτές είναι οι κορυφαίες τάσεις σε κοσμήματα & αξεσουάρ για τη νέα σεζόν (φωτό)

Πάρτε ιδέες...

Η εμφάνιση κάθε γυναίκας ολοκληρώνεται ιδανικά με τα κοσμήματα και γενικότερα τα αξεσουάρ. Πρόκειται για την λεγόμενη λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά!

Μαζί λοιπόν με τα ρούχα, στις πασαρέλες των διάσημων οίκων μόδας βλέπουμε και προτάσεις για τα νέα accessories trends. Ποιες θα είναι λοιπόν οι κορυφαίες τάσεις στα κοσμήματα και τα αξεσουάρ για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021;

Ανακαλύψτε τις αναλυτικότερα στη συνέχεια και δείτε ποια στυλ θα φορεθούν περισσότερο φέτος. Έτσι θα μπορέσετε να προσθέσετε στυλ και λάμψη, ακόμη και στο πιο απλό καθημερινό ή βραδινό σύνολο.

Τα κοσμήματα που θα φορεθούν τη φετινή σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας

Σύμφωνα με τους ειδικούς τα κολιέ, βραχιόλια, αλλά και δαχτυλίδια για τους φθινοπωρινούς και τους χειμερινούς μήνες διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα σχεδίων που καλύπτουν κάθε γούστο και ανάγκη.

Κάποια είναι διακριτικά και κομψά, ενώ άλλα πιο ογκώδη και εκθαμβωτικά. Δεν λείπουν βέβαια και τα πιο extreme κομμάτια που θα δώσουν άλλη νότα στο ντύσιμο σας.

Όποιο κι αν είναι λοιπόν το στυλ σας, επιλέγοντας ένα από τα trendy κοσμήματα που ακολουθούν το outfit σας θα αποκτήσει αυτή την πινελιά που χρειάζεται για να απογειωθεί.

Τεράστιες και πολλαπλές αλυσίδες

Τεράστιες και πολλαπλές αλυσίδες

Οι αλυσίδες που αποτέλεσαν κορυφαίο trend την προηγούμενη σεζόν, θα συνεχίσουν να φοριούνται πολύ.

Είτε πρόκειται για μια τεράστια και χοντρή αλυσίδα ή για τον συνδυασμό περισσοτέρων μικρότερων, το αποτέλεσμα θα είναι μοντέρνο και πολύ εντυπωσιακό.

Μάλιστα η μορφή της αλυσίδας δεν θα περιοριστεί μόνο στα κολιέ. Θα αποτελέσει εξίσου βασικό στοιχείο στα σκουλαρίκια και τα βραχιόλια.

Φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα κοσμήματα διακοσμημένα με πέρλες

Κοσμήματα διακοσμημένα με πέρλες

Κομψές, πολυτελείς και πολύ εντυπωσιακές οι πέρλες θα συνεχίσουν και το Φθινόπωρο / Χειμώνα να φοριούνται. Πρόκειται για ένα στοιχείο που αποπνέει ρομαντισμό και ταιριάζει απόλυτα με τα φορέματα των ’40s και γενικότερα το vintage ντύσιμο που κυριαρχεί φέτος στη μόδα.

Η διαχρονική τους αξία, όπως κι αυτή των διαμαντιών και των κρυστάλλων, κάνει τα κοσμήματα αυτά πολύ δημοφιλή.

Φορέστε λοιπόν πέρλες στο λαιμό, στο χέρι ή τα αυτιά και δημιουργήστε chic και glamorous εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Πέρλες σε συνδυασμό με αλυσίδες

Πέρλες σε συνδυασμό με αλυσίδες

Κι αν σας αρέσουν εξίσου οι αλυσίδες και οι πέρλες, κανένα πρόβλημα. Φέτος οι διάσημοι οίκοι προτείνουν τα κοσμήματα που συνδυάζουν και τα δυο σε ένα. Εναλλακτικά βέβαια, μπορείτε να φορέσετε μια αλυσίδα στο λαιμό και ένα κολιέ με πέρλες, δημιουργώντας επίσης το ίδιο κομψό αποτέλεσμα.

Ταιριάξτε λοιπόν τα δυο αυτά κορυφαία accessories trends, κάνοντας fashionable εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Διατηρώντας βέβαια πάντα μια ισορροπία στο καθημερινό σας look.

Κοσμήματα που θυμίζουν καταρράκτη

Κοσμήματα που θυμίζουν καταρράκτη

Μια από τις πιο glamorous τάσεις στα κοσμήματα για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021 είναι και αυτά που μοιάζουν με καταρράκτη. Τι σημαίνει ακριβώς αυτό; Πρόκειται για αξεσουάρ που αποτελούνται συνήθως από μακριές σειρές αλυσίδων, πετραδιών και άλλων υλικών.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και ιδανικό για τις βραδινές σας εμφανίσεις. Αν και υπάρχουν εξίσου όμορφα κομμάτια που μπορούν να φορεθούν και το πρωί.

Πολύχρωμα κοσμήματα για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021

Πολύχρωμα κοσμήματα

Πολύχρωμες πέτρες σε συνδυασμό με μέταλλο και αλυσίδα χρησιμοποιήθηκαν φέτος κατά κόρον από τους διάσημους σχεδιαστές για την φθινοπωρινή και χειμωνιάτικη συλλογή κοσμημάτων τους.

Το αποτέλεσμα ήταν πανέμορφο και απόλυτα ταιριαστό με τις τάσεις της εποχής.

Κρόσσια όχι μόνο στα ρούχα, αλλά και στα κοσμήματα

Κρόσσια και στα κοσμήματα

Αν και έχουμε συνηθίσει τα κρόσσια να αποτελούν διακοσμητικό στοιχείο σε ρούχα, παπούτσια και τσάντες, δεν είναι σπάνιο να χρησιμοποιηθούν και στα κοσμήματα ή τα αξεσουάρ.

Αυτή τη σεζόν λοιπόν οι ειδικοί θέλησαν να δώσουν περισσότερη ένταση και κίνηση στα κοσμήματα τους προσθέτοντας κρόσσια από αλυσίδα και άλλα υλικά.

Κοσμήματα διακοσμημένα με χέρια

Κοσμήματα διακοσμημένα με χέρια

Ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό διακοσμητικό στοιχείο που πρότειναν για φέτος οι σχεδιαστές είναι τα χέρια.

Κολιέ, αλλά και βραχιόλια διακοσμημένα με χέρια που σταυρώνουν μεταξύ τους ή απλά συνδέονται με άλλα charms θα δώσουν στα κοσμήματα της σεζόν μια μυστική και περίεργη όψη.

Κοσμήματα με φιγούρες ζώων

Κοσμήματα εμπνευσμένα από τα ζώα της φύσης

Αν σας αρέσουν τα παιχνιδιάρικα κοσμήματα, τότε η τάση αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να το ευχαριστηθείτε.

Αξεσουάρ με σχήματα ζώων σε μεταλλικές αποχρώσεις, διακοσμημένα με στρας ή ακόμη και πολύχρωμα θα είναι must αυτή τη σεζόν.

Παρά την παιχνιδιάρικη τους όψη, τα κοσμήματα αυτά μπορούν κάλλιστα να αποτελέσουν κομμάτι ενός glamorous συνόλου.

Φλοράλ κοσμήματα για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021

Φλοράλ κοσμήματα

Αν και τα λουλούδια είναι πιο πολύ συνδυασμένα με την Άνοιξη, οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας δεν δίστασαν να τα εισάγουν στα κοσμήματα τους και τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021.

Χρωματιστά ή μεταλλικά, τα σκουλαρίκια σε φλοράλ σχήματα θα αποτελέσουν κορυφαία τάση και αυτή την περίοδο, δίνοντας χρώμα και όμορφη όψη στην εμφάνιση μας.

Αστέρια, πυροτεχνήματα και άλλα σχέδια κοσμημάτων με μέταλλο

Αστέρια, πυροτεχνήματα και άλλα σχέδια κοσμημάτων με μέταλλο

Το μέταλλο ως υλικό κατασκευής των κοσμημάτων της σεζόν έπαιξε μεγάλο ρόλο στις φετινές πασαρέλες.

Πολλοί σχεδιαστές το χρησιμοποίησαν για να φτιάξουν εκπληκτικά κομμάτια εμπνευσμένα από τα αστέρια και τα πυροτεχνήματα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και τραβάει την προσοχή.

Περίεργα κοσμήματα σε σχήματα καθημερινών αντικειμένων

Περίεργα κοσμήματα σε σχήματα καθημερινών αντικειμένων

Όπως κάθε σεζόν, έτσι και σε αυτήν δεν λείπουν από τα κοσμήματα και τα πιο extreme σχέδια.

Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για καθημερινά αντικείμενα σαν την καρέκλα της τραπεζαρίας, αλλά και πράγματα εμπνευσμένα από τα κινούμενα σχέδια Magic School Bus.

Επιβλητικοί σταυροί στα αυτιά, το λαιμό ή τα χέρια

Επιβλητικοί σταυροί στα αυτιά, το λαιμό και τα χέρια

Η θρησκεία αποτέλεσε βασικό θέμα στις πασαρέλες του κόσμου για την σεζόν αυτή. Πέρα λοιπόν από τα ρούχα, επηρέασε και τα αξεσουάρ με έμφαση στους σταυρούς.

Μεγάλοι και εντυπωσιακοί σταυροί διακοσμημένοι με στρας, πέτρες και άλλα υλικά φαίνεται πως θα κοσμούν όχι μόνο το λαιμό, αλλά και τα χέρια ή τα ρούχα μας αυτή την εποχή.

Τα Ear Cuffs παραμένουν στην κορυφή

Ear Cuffs

Τα trendy σκουλαρίκια που καλύπτουν όλο το πτερύγιο του αυτιού θα συνεχίσουν να αποτελούν τάση και αυτό το Φθινόπωρο / Χειμώνα.

Λόγω του μεγάλου τους μεγέθους, από μόνα τους είναι πολύ εντυπωσιακά και δεν χρειάζονται κάτι περισσότερο για να απογειώσουν το ντύσιμο σας.

Τεράστια σκουλαρίκια μόνο στο ένα αυτί

Τεράστια σκουλαρίκια μόνο στο ένα αυτί

Κι αν τα ear cuffs δεν σας βολεύουν ή ψάχνετε για κάτι διαφορετικό, τολμήστε να στολίσετε το ένα σας αυτί με ένα μακρύ σκουλαρίκι.

Άλλωστε το να φοράτε ένα μόνο σκουλαρίκι αποτελεί μια τάση που τα τελευταία χρόνια παραμένει στην κορυφή. Φέτος όμως το trend αυτό περιορίζεται λίγο περισσότερο, κάνοντας τα μακριά σχέδια να είναι must.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως κι ένα κοντό σκουλαρίκι δεν είναι εξίσου μοντέρνο.

Επίσης, μπορείτε να συνοδεύσετε το μακρύ και oversized σκουλαρίκι σας με ένα μικρότερο στο άλλο αυτί.

Μακριά σκουλαρίκια που θυμίζουν πολυέλαιο

Μακριά σκουλαρίκια που θυμίζουν πολυέλαιο

Τα μακριά και φορτωμένα σκουλαρίκια όμως δεν θα φορεθούν μόνο στο ένα αυτί. Εξίσου trendy θα είναι και τα ζευγάρια αυτών που κοσμούν και τα δυο αυτιά δίνοντας στην εμφάνιση σας μια glamorous και εντυπωσιακή όψη.

Μακριά κολιέ για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2020 – 2021

Μακριά κολιέ

Ακόμη μια όμορφη τάση για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021 είναι τα μακριά κολιέ.

Σε μίνιμαλ ή πιο περίτεχνη γραμμή, τα κοσμήματα αυτά μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως ακόμη και την πιο απλή μπλούζα, κάνοντας την glamorous.

Charms – Κρεμαστά κολιέ και βραχιόλια με boho style διακοσμητικά

Charms - Κρεμαστά κολιέ και βραχιόλια με boho style διακοσμητικά

Πέρα από τις απλές αλυσίδες σε κολιέ και βραχιόλια, must για τη σεζόν θα είναι και τα κρεμαστά charms.

Με τις περισσότερες φορές να έχουν boho style, τα διακοσμητικά αυτά στοιχεία που κρέμονται από μια αλυσίδα θα δώσουν στο ντύσιμο σας μια όμορφη και ανέμελη διάθεση που ταιριάζει απόλυτα με την ’60s μόδα.

Μεγάλα βραχιόλια θα κοσμούν τα χέρια μας το Φθινόπωρο και το Χειμώνα

Μεγάλα βραχιόλια

Ένα ακόμη από τα κορυφαία trends στα κοσμήματα της σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021 είναι και τα μεγάλα βραχιόλια. Στολίζουν τον καρπό και φαίνονται ακόμη και με τα μακρυμάνικα ρούχα που θα φορεθούν την περίοδο αυτή.

Κυρίως φτιαγμένα από χοντρό μέταλλο με στρογγυλεμένες ή γωνιώδεις άκρες, τα βραχιόλια της σεζόν έχουν την ίδια τεχνοτροπία με τα chocker που θα φορεθούν επίσης πολύ.

Ογκώδη – πλατιά και τύπου ζώνης chokers στο λαιμό

Ογκώδη - πλατιά και τύπου ζώνης chokers στο λαιμό

Κομψά, αν και ογκώδη, φτιαγμένα από πολυτελές και χοντρό μέταλλο, τα chocker του Φθινοπώρου και του Χειμώνα θα δώσουν στην εμφάνιση σας το μίνιμαλ αλλά εντυπωσιακό look που χρειάζεστε. Συνδυασμένο με το αντίστοιχο βραχιόλι ή και μόνα τους αποτελούν μια πολύ όμορφη ιδέα για ντύσιμο από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Από εκεί και πέρα, θα φορεθούν επίσης τα chocker τύπου ζώνης. Δερμάτινα ή υφασμάτινα, διακοσμημένα με αλυσίδες, κρίκους και άλλα στοιχεία, τα τσόκερ αυτά διαθέτουν ένα πιο ροκ και punk ύφος. Μπορεί να μοιάζουν περισσότερο με κολάρα, αλλά θα είναι must και στις chic εμφανίσεις.

Κοσμήματα διακοσμημένα με καρδιές

Κοσμήματα διακοσμημένα με καρδιές

Ρομαντικά και πολύ παιχνιδιάρικα τα κοσμήματα με καρδιές μεγάλες ή μικρές θα είναι must αυτή την περίοδο.

Στολίζοντας λοιπόν τα αυτιά, το λαιμό και τα χέρια, δίνουν σε ένα outfit μια πιο κομψή και στυλάτη όψη χωρίς υπερβολές. Εκτός βέβαια από την επιλογή ενός κολιέ με μεγάλες vintage καρδιές που συνήθως συνδυάζεται με κάτι διακριτικό, μεταμορφώνοντας το πλήρως.

Στρογγυλές μεγάλες μπάλες σε δαχτυλίδια, κολιέ και σκουλαρίκια

Στρογγυλές μεγάλες μπάλες σε δαχτυλίδια, κολιέ και σκουλαρίκια

Ακόμη ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο σχέδιο στα κοσμήματα είναι και αυτό με τις μεγάλες στρογγυλές μπάλες.

Πρόκειται για ένα διακοσμητικό στοιχείο που χρησιμοποίησαν οι διάσημοι οίκοι μόδας τόσο στα choker και τα σκουλαρίκια τους, όσο και σε δαχτυλίδια.

Σκουλαρίκια σε σχήμα κουμπιού

Σκουλαρίκια σε σχήμα κουμπιού

Φτιαγμένα από πλαστικό ή μέταλλο, τα σκουλαρίκια που μοιάζουν με κουμπιά θα είναι μεγάλη τάση φέτος. Προσθέτουν όγκο και υπέροχο στυλ στα αυτιά και μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με τα πάντα.

Κρίκοι λεπτοί, χοντροί και πολλαπλοί

Κρίκοι λεπτοί, χοντροί και πολλαπλοί

Διαχρονικοί και πολύ αγαπημένοι, οι κρίκοι θα παραμείνουν στην κορυφή των επιλογών μας και το Φθινόπωρο / Χειμώνα.

Είτε πρόκειται για απλά μεταλλικά σχέδια με λεπτό ή χοντρό σχήμα, είτε για συνδυασμό πολλών μεγεθών μεταξύ τους, οι κρίκοι ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο και με όλα τα στυλ ντυσίματος.

Διακριτικά κολιέ που στολίζουν το λαιμό με κομψότητα

Διακριτικά κολιέ

Σε περίπτωση που τα τεράστια και επιβλητικά κοσμήματα δεν είναι του γούστου σας ή απλά ψάχνετε για κάτι πιο διακριτικό, οι σχεδιαστές έχουν προβλέψει και γι’ αυτό.

Μια σκέτη λεπτή αλυσίδα ή κάποια που χωρίζεται σε τμήματα και έχει ενδιάμεσα μικρά στολίδια αποτελεί την απόλυτη τάση για τη σεζόν. Εξίσου όμως μοντέρνα είναι και τα ελαφρώς πιο μακριά κολιέ από αλυσίδα με κρεμαστά στοιχεία.

Κοσμήματα σώματος και αυτή τη σεζόν

Κοσμήματα σώματος

Μπορεί να είναι αρκετά ιδιαίτερο και να μην το βλέπουμε συχνά να φοριέται στους δρόμους, ωστόσο οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας συνεχίζουν να το θεωρούν ως trendy αξεσουάρ και αυτή την περίοδο.

Ο λόγος για τα κοσμήματα σώματος που συνήθως είναι φτιαγμένα από αλυσίδες διακοσμημένες με διάφορα στολίδια. Φοριούνται στον κορμό και δίνουν σε ένα μονόχρωμο και απλό ντύσιμο την glamorous όψη που θα το απογειώσει.

Τσαντάκια κολιέ που χωρούν μόνο τα απαραίτητα

Τσαντάκια κολιέ

Ένα κολιέ – τσαντάκι δεν αποτελεί καθόλου κακή ιδέα, καθώς πέρα από το ότι στολίζει την εμφάνιση σας έχει και πρακτική χρήση. Το μικροσκοπικό του μέγεθος βέβαια δεν βοηθάει στο να έχετε μαζί σας όλα όσα χρειάζεστε, αλλά είναι αρκετό για να φυλάξει τα απαραίτητα (κλειδιά – λεφτά).

Τα top trends στα αξεσουάρ το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2020 – 2021

Πέρα από τα κοσμήματα, στα αξεσουάρ της σεζόν είδαμε κάποιες ακόμη τάσεις που χρειάζεται να αναφέρουμε. Ορισμένες εξ αυτών είναι όμορφες και πολύ χρήσιμες, δεν λείπουν όμως και οι extreme, όπως τα χαλινάρια.

Ας δούμε αναλυτικότερα ποια θα είναι τα top accessories trends για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα.

Δερμάτινα αξεσουάρ για το σώμα σαν χαλινάρια

Δερμάτινα αξεσουάρ για το σώμα σαν χαλινάρια

Ένα αρκετά ξεχωριστό και ίσως δύσκολο να φορεθεί αξεσουάρ για τη σεζόν είναι τα δερμάτινα χαλινάρια. Πρόκειται για ένα πιο punk και ιδιαίτερο σχέδιο που θα μπορούσε βέβαια να συνδυαστεί εξίσου με ένα chic φόρεμα, δίνοντας του μια πιο ροκ διάθεση.

Μαντήλια στο λαιμό σφιχτά δεμένα

Μαντήλια στο λαιμό σφιχτά δεμένα

Οι μπαντάνες και τα μαντήλια στο λαιμό είναι μια πολύ όμορφη πρόταση για να στολίσετε το ντύσιμο σας, αλλά και να διατηρηθείτε ζεστή με στυλ.

Η τάση αυτή διαθέτει έναν ρετρό χαρακτήρα και ταιριάζει απόλυτα με τα trends της εποχής.

Γραβάτες για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα

Γραβάτες

Το ανδρόγυνο look έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Φέτος λοιπόν το Φθινόπωρο και το Χειμώνα, το ντύσιμο αυτό θα απογειωθεί με την προσθήκη της γραβάτας.

Σε λεπτή ή χοντρή γραμμή, μια γραβάτα μπορεί να δώσει σε ένα λευκό πουκάμισο ή ένα γυναικείο κοστούμι εκπληκτικό στυλ.

Φαρδιές ζώνες

Φαρδιές ζώνες

Ακόμη μια τάση στα αξεσουάρ που θα δούμε να φοριέται πολύ τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021 είναι η φαρδιά ζώνη.

Με φορέματα, παντελόνια ή φούστες η ζώνη στη μέση πέρα από όμορφο στυλ θα σμιλεύσει την σιλουέτα, τονίζοντας και λεπταίνοντας την μέση.

Μακριά και δερμάτινα γάντια

Μακριά και δερμάτινα γάντια

Τα γάντια αποτελούν ένα χαρακτηριστικό για τη σεζόν αξεσουάρ, καθώς ζεσταίνουν τα χέρια και τα προστατεύουν από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τις ακραίες καιρικές συνθήκες, αναφέρει το beautetinkyriaki.

Αν λοιπόν θέλετε να καλύψετε τα χέρια σας με στυλ, φέτος θα φορεθούν πολύ τα μακριά γάντια που ξεπερνούν τον αγκώνα και καλύπτουν το μπράτσο, καθώς και τα δερμάτινα σε κάθε τους μορφή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ