Αυτός είναι ο άνδρας που είχε ερωτευτεί τρελά η υποψήφια αντιπρόεδρος της Αμερικής Kamala Harris - Ποιον, όμως, παντρεύτηκε & έχουν κοινή περιουσία 5,8 εκατ. δολάρια; (φωτό)

Οι πιο σημαντικοί άνδρες στη ζωή της... 

Η Kamala Harris είναι η πρώτη Αφροαμερικανή γυναίκα υποψήφια Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, η οποία θα κατέβει στις εκλογές του Νοεμβρίου στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν.

 

 

Μετά την επιλογή της γερουσιαστού από την Καλιφόρνια από τον Μπάιντεν, το ενδιαφέρον του κοινού στην Αμερική, αλλά και όλο τον υπόλοιπο κόσμο, για εκείνη έχει αυξηθεί πολύ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doug Emhoff (@douglasemhoff) on

 

Η Kamala είναι 55 ετών και τα τελευταία 6 χρόνια είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Douglas Emhoff.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamala Harris (@kamalaharris) on

 

Μάλιστα, ο σύζυγός της έχει δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, των οποίων είναι μητριά η 55χρονη υποψήφια Αντιπρόεδρος, ενώ η ίδια δεν έχει αποκτήσει παιδιά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@kamalaharris you are my one and only! Happy VDay ❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Doug Emhoff (@douglasemhoff) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

America, let’s do this!

A post shared by Doug Emhoff (@douglasemhoff) on

 

Douglas Emhoff στηρίζει πολύ την σύζυγό του και μέσω social media συμμετέχει στην προεκλογική εκστρατεία των Δημοκρατικών, ενώ δεν διστάζει να εκδηλώσει και την αγάπη του για εκείνη. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just a little Sunday stroll with @kamalaharris. ❤️

A post shared by Doug Emhoff (@douglasemhoff) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So proud of you @kamalaharris! Love you. Onward!!❤️❤️

A post shared by Doug Emhoff (@douglasemhoff) on

Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι, όπως φαίνεται, μοιράζονται κοινές ιδέες και στόχους, αλλά και μια τεράστια κοινή περιουσία, η οποία εκτιμήθηκε το 2019 σε 5,8 εκατομμύρια δολάρια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ve got you @kamalaharris. As always. ❤️

A post shared by Doug Emhoff (@douglasemhoff) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You were so great tonight! ❤️

A post shared by Doug Emhoff (@douglasemhoff) on

 

Αρκετά χρόνια πριν γνωρίσει τον σύζυγό της, η Kamala υπήρξε ζευγάρι με τον πρώην Δήμαρχο του San Francisco, Willie Brown.

 

 

Όταν ήταν μόλις 29 ετών, τη δεκαετία του '90, η Kamala Harris είχε δεσμό με τον κατά 31 χρόνια μεγαλύτερό της Brown, ο οποίος ήταν ο πρώτος μαύρος δήμαρχος του San Francisco.

 

 

O 60χρονος τότε πολιτικός ήταν μάλιστα, σε διάσταση με την σύζυγό του, όταν ξεκίνησε να βγαίνει με τη νεαρή Kamala, η οποία στάθηκε στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της καμπάνιας του για την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου.

Ωστόσο, όταν εκείνος τελικά εξελέγη στο πλευρό του δεν εμφανίστηκε η Kamala, αλλά η σύζυγός του, Blanche, με την οποία ήταν σε διάσταση για παραπάνω από δύο χρόνια, όπως αναφέρει η Daily Mail

Διαβάστε επίσης: Κάμαλα Χάρις: Αυτή η Αφροαμερικανή δικαστίνα με μόλις 1.57 ύψος & η πρώτη «Ινδιάνα» είναι η υποψήφια αντιπρόεδρος του Μπάιντεν - Την στηρίζουν όλες οι γυναίκες των ΗΠΑ (Φωτό)

Με αυτό τον αιφνίδιο τρόπο έγινε γνωστός ο χωρισμός του Brown με την Harris, η οποία μέσα στα επόμενα χρόνια πάλευε να αποτινάξει από πάνω της τον τίτλο της "πρώην συντρόφου" του Willie Brown.

Λέγεται, δε, πως η σχέση της με τον Brown την ωφέλησε σημαντικά, κάνοντας δίπλα του σπουδαίες γνωριμίες... 

 

 

Σε κάθε περίπτωση, η Kamala Harris είναι πλέον μια γυναίκα που πατά γερά στα πόδια της και πολύ πιθανό να είναι και η επόμενη Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, σε λίγους μήνες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ