Marta Gayá: Η ερωμένη του Χουάν Κάρλος που έμεινε στη σκιά περιμένοντας να γεράσει μαζί του, τον ακολούθησε στην «εξορία» (φωτό)

Η μελαχρινή Ισπανίδα είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων που παραμένει στη σκιά εδώ και 40 χρόνια.

Ο μεγαλύτερος έρωτας στη ζωή του τέως βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος φαίνεται πως είναι η Marta Gayá, η γυναίκα που εξακολουθεί να είναι δίπλα του μέχρι σήμερα και τον ακολούθησε και στην «εξορία».

 

 

Η 70 ετών σήμερα Marta γνωρίζεται με τον Χουάν Κάρλος εδώ και 40 χρόνια και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην "EL ESPAÑOL" φιλικό του πρόσωπο, είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής του, η γυναίκα για την οποία θέλησε να χωρίσει την σύζυγό του, Βασίλισσα Σοφία. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damian C (@jack_stack) on

 

Αν και οι φήμες ήθελαν στο παρελθόν την Κορίνα Λάρσεν, μία Γερμανίδα που φερόταν να έχει, επίσης, εξωσυζυγική σχέση με τον τέως Βασιλιά της Ισπανίας, να είναι ο μεγαλύτερός του έρωτας, σύμφωνα με το φιλικό του πρόσωπο, κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί. 

 

 

Πλέον ο Χουάν Κάρλος έχει φύγει από την Ισπανία και είναι σε «εξορία» χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν βρίσκεται τελικά στο Αμπού Ντάμπι ή στη Δομινικανή Δημοκρατία, ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν θα παραμείνει εκεί - πιθανότερος τελικός προορισμός του φέρεται να είναι η Γενεύη. Πάντως η μεγάλη του αγάπη, Marta, είναι στο πλευρό του.

 

 

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, ο Χουάν Κάρλος, σκεφτόταν πολύ σοβαρά να χωρίσει με την Σοφία, ήδη από το 1992 - όταν η δημοτικότητά του ήταν ακόμη στα ύψη - για να είναι με την Marta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista LOVE (@revista_love) on

 

Η μελαχρινή Καταλανή είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων που παραμένει στη σκιά εδώ και 40 χρόνια.

Οι δυο τους εθεάθησαν μαζί τελευταία φορά πριν από δύο καλοκαίρια, όταν ο Χουάν Κάρλος είχε επισκεφθεί την Ιρλανδική πόλη Clonmellon και το κάστρο του φίλου του, Allen de Jesús Sanginés-Krause - μαζί του τότε ήταν και η Marta. 

Η, γεννημένη στη Μαγιόρκα, Marta, όπως λένε φιλικά του πρόσωπα «τον γνωρίζει τέλεια. Είναι πιστή σε αυτόν για πάρα πολλά χρόνια και πάντα διακριτική», ενώ συμπληρώνουν πως έχει ζήσει τον 82χρονο σήμερα Χουάν Κάρλος, σε πολλές φάσεις, με τη φιλία τους να ξεκινά τη δεκαετία του '70, και πλέον «βρίσκονται στη φάση δύο ανθρώπων που καταφεύγουν ο ένας στον άλλο»

 

 

Διαβάστε επίσης: Στην αυτοεξορία στον Άγιο Δομίνικο ο πρώην Βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος υπό το βάρος των ασφυκτικών δικαστικών πιέσεων

Η ίδια έχει υπάρξει παντρεμένη στο παρελθόν, αλλά δεν έχει αποκτήσει παιδιά, ενώ είχε εργαστεί ως διακοσμήτρια πριν συνταξιοδοτηθεί.

Πλέον, φαίνεται πολύ πιθανό το ενδεχόμενο εκείνη και ο Χουάν Κάρλος να ζήσουν τα επόμενα χρόνια μαζί στη Γενεύη, μετά την εμπλοκή του τέως βασιλιά της Ισπανίας σε υπόθεση διαφθοράς και οικονομικά σκάνδαλα και την «εξορία» του από την χώρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ