Όμορφη παρά ποτέ η Νίκη Λυμπεράκη ευχαριστεί τη γυναικολόγο της - Μιλάει για τα πρόωρα παιδάκια (φωτό)

Μετά από μερικές ημέρες στη ΜΕΝΝ, ο νεογέννητος γιος της γλυκιάς δημοσιογράφου πήγε στο σπίτι... 

Μανούλα έγινε πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια του Open, Νίκη Λυμπεράκη. 

Ο γιος της γλυκιάς δημοσιογράφου χρειάστηκε να νοσηλευθεί για μερικές ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών, πριν τον υποδεχθούν οι πανευτυχείς γονείς του στο σπίτι.

Διαβάστε επίσης: Γέννησε η Νίκη Λυμπεράκη: «Παιδιά ο Πανούλης μας, ο κόσμος όλος» (φωτό)

Η Νίκη Λυμπεράκη έγραψε στο instagram για την εμπειρία αυτή, ευχαριστώντας το προσωπικό της ΜΕΝΝ, καθώς και την γυναικολόγο της που έφερε στον κόσμο το μωράκι της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niliber (@nikilymperaki) on

«Ο διάδρομος που οδηγεί στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του @omilosiaso, ειναι γεμάτος από φωτογραφίες μωρών που ήλθαν πρόωρα στη ζωή, κάποια με βάρος ακόμη και μισό κιλό. Είναι όλα τους παιδάκια που τα κατάφεραν χάρη στη φροντίδα των γιατρών, των μαιών και των νοσηλευτριών.

Αυτή τη φροντίδα την βλέπαμε όλες αυτές τις ημέρες κι εμείς με τον μικρό μας... (που ήρθε επιτέλους σπίτι). Απέραντη ευγνωμοσύνη λοιπόν σε όλες τις κυριες της ΜΕΝΝ, του θαλάμου Νοσηλείας και του 7ου ορόφου, που ήταν δίπλα στο σποράκι μας 24 ωρες το 24ωρο, όχι μονο με ιατρική φροντίδα, αλλα και με τα χάδια, τις αγκαλιες και τα γλυκόλογα που έχει ανάγκη ένα νεογέννητο. Απειρα ευχαριστώ και στη μοναδική γιατρό μας, την (κατά υπέροχη σύμπτωση Λευκαδιτισσα που έφερε στον κόσμο τον Πανούλη) @efi_roboti» έγραψε η ίδια χαρακτηριστικά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο διάδρομος που οδηγεί στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του @omilosiaso, ειναι γεμάτος από φωτογραφίες μωρών που ήλθαν πρόωρα στη ζωή, κάποια με βάρος ακόμη και μισό κιλό. Είναι όλα τους παιδάκια που τα κατάφεραν χαρι στη φροντίδα των γιατρών, των μαιών και των νοσηλευτριών. Αυτή τη φροντίδα την βλέπαμε όλες αυτές τις ημέρες κι εμείς με τον μικρό μας... (που ήρθε επιτέλους σπίτι??) Απέραντη ευγνωμοσύνη λοιπόν σε όλες τις κυριες της ΜΕΝΝ, του θαλάμου Νοσηλείας και του 7ου ορόφου, που ήταν δίπλα στο σποράκι μας 24 ωρες το 24ωρο, όχι μονο με ιατρική φροντίδα, αλλα και με τα χάδια, τις αγκαλιες και τα γλυκόλογα που έχει ανάγκη ένα νεογέννητο. Απειρα ευχαριστώ και στη μοναδική γιατρό μας, την (κατά υπέροχη σύμπτωση Λευκαδιτισσα που έφερε στον κόσμο τον Πανούλη) @efi_roboti ❤ #newborn #babyboy?

A post shared by Niliber (@nikilymperaki) on

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι στις 6 Αυγούστου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Παιδιά, ο Πανούλης μας❤ Από χθες ο κόσμος όλος! #babyboy #babyboy? #newborn

A post shared by Niliber (@nikilymperaki) on

Όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, ο γιος της θα ονομαστεί Πάνος και πλέον βιώνει τα χάδια και τις αγκαλιές των γονιών του στο σπίτι. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ