Αυτός είναι πρέσβης! Ο Σουηδός διπλωμάτης Joachim Bergström εντυπωσιάζει με όλες τις στάσεις yoga μπροστά σε εμβληματικά κτίρια της Πιονγιάνγκ (φωτό)

Αγαπά ιδιαίτερα τη yoga που τον βοηθά να παραμείνει σε φόρμα...

Ο Joachim Bergström είναι σίγουρα ένας διπλωμάτης διαφορετικός από τους άλλους!

Ο Σουηδός πρέσβης στη Βόρεια Κορέα αγαπά ιδιαίτερα τη yoga και μάλιστα συνηθίζει να εκτελεί τις ασκήσεις του μπροστά σε εμβληματικά κτίρια της πρωτεύουσας Πιονγιάνγκ, ανεβάζοντας, μάλιστα, τις φωτογραφίες του και στα social media.

Ο ίδιος μίλησε στο Reuters για το γεγονός πως η yoga τον βοήθησε να ξεπεράσει τη μοναξιά που ένιωθε, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του lockdown.

Ο Bergström είναι πρέσβης της χώρας του στη Βόρεια Κορέα, από τον Σεπτέμβριο του 2019 και από την αρχή γνώριζε πως στη χώρα κάτοικοι και επισκέπτες υπόκεινται σε πολλούς περιορισμούς.

Παράλληλα, μέσω του Σουηδού διπλωμάτη, όλος ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να δει κάποιες εικόνες από την χώρα του Κιμ Γιονγκ Ουν, από όπου δεν κυκλοφορούν φωτογραφίες και πλάνα, λόγω του ακραία δικτατορικού καθεστώτος. 

Ο ίδιος συνηθίζει να παίρνει το ποδήλατό του και να κάνει yoga σε εξωτερικούς χώρους της πρωτεύουσας Πιονγιάνγκ, ώστε να παραμείνει υγιής και σε φόρμα. 

Οι φωτογραφίες του είναι άκρως εντυπωσιακές και κυρίως σπάνιες και μας επιτρέπουν να... ρίξουμε μια ματιά σε μια χώρα πολύ ιδιαίτερη και διαφορετική. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ