Ο Νίκος Βέρτης θα εμφανίζεται στις 9.30 & το πρόγραμμα θα κλείνει στις 12 το βράδυ «νόμιμα & ηθικά» (Φωτό)

Δείτε την ανακοίνωση του «ORAMA The Music Show»

Σε αναπροσαρμογή των ωραρίων τους προχωρούν νυχτερινά κέντρα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική λόγω των νέων μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω κορωνοϊού.

 

Αφού, λοιπόν, τα "ρολά" πρέπει να κατεβαίνουν υποχρεωτικά τα μεσάνυχτα, οι επιχειρηματίες αποφάσισαν να λειτουργήσουν απογευματινές ώρες τα νυχτερινά τους μαγαζιά.

 

Χαρακτηριστικότερη όλων είναι η περίπτωση του νυχτερινού κέντρο «Όραμα», όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και στο οποίο το πρόγραμμα θα ξεκινά στις 7.30 το απόγευμα και θα διαρκεί ως τις 12 το βράδυ, οπότε και τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση. Ενώ, ο τραγουδιστής θα ανεβαίνει στην πίστα στις 9.30!

 

 

Η επίσημη ανακοίνωση του «ORAMA The Music Show»:

Με σεβασμό στις αποφάσεις της κυβέρνησης και των αρχών και μετά από την επιθυμία των θαμώνων του κέντρου διασκέδασης «ORAMA The Music Show» σας ανακοινώνουμε πως για τις παραστάσεις 14-15 και 21-22 Αυγούστου οι πόρτες θα ανοίγουν στις 19:30!

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το Σάββατο 8 Αυγούστου το κέντρο ελέγχθηκε ενδελεχώς από τις αρχές και επιβραβεύτηκε για την τυπικότητά του! Οι αποστάσεις που τηρήθηκαν ήταν πολύ μεγαλύτερες από τα μέτρα προστασίας που προβλεπόταν, δείχνοντας έτσι τη σοβαρότητα που η επιχείρηση αντιμετωπίζει την κατάσταση.

 

 

Επιπλέον, να τονίσουμε πως λίγες ώρες πριν την λειτουργία του καταστήματος, όλοι οι εργαζόμενοι θα ελεγχθούν με το τεστ Covid-19. Δεν φοβόμαστε, ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ, μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε την καθημερινότητά μας, έχοντας όμως, στο νου μας τα βασικά μέτρα προστασίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ