11 κομψοί & στυλάτοι συνδυασμοί με λινό παντελόνι ή σορτς - Fashion tips (Φωτό)

Δείτε στυλιστικές ιδέες…

Αν ψάχνετε για μια στυλάτη και δροσερή επιλογή σε παντελόνι για το καλοκαίρι, τότε οι συνδυασμοί με ένα λινό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Πρόκειται για ένα κλασσικό και διαχρονικό ρούχο που παραμένει στην κορυφή των επιλογών αυτή την εποχή και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, ανάλογα με το πως θα το ταιριάξετε.

Είναι ιδανικό για το γραφείο, την παραλία, τις διακοπές, αλλά και τις βραδινές σας εξόδους. Μάλιστα υπάρχουν και λινές παντελόνες με πιο χοντρή ύφανση και συνήθως πιέτες, κατάλληλες ακόμη και για έναν καλοκαιρινό γάμο ή μια βάπτιση. Δεν λείπουν όμως και οι πιο χαλαρές και ανάλαφρες επιλογές με λάστιχο, ζώνη ή κορδόνι στη μέση.

Δείτε μια συλλογή από όμορφους συνδυασμούς με λινό παντελόνι ή σορτς και πάρτε ιδέες.

Casual chic ντύσιμο με λινό παντελόνι και λευκό T-shirt

Ντύσιμο με λινό παντελόνι και λευκό T-shirt

Η πιο απλή κι όμως πολύ κομψή επιλογή για να φορέσετε ένα λινό παντελόνι είναι το λευκό T-shirt. Με στρογγυλή λαιμόκοψη ή V δεν έχει σημασία. Και τα δυο ταιριάζουν εκπληκτικά με όλα τα χρώματα, αλλά και τα print που υπάρχουν στα παντελόνια με λινό ύφασμα.

Μπορείτε να το φορέσετε από μέσα, δεμένο με κόμπο στη μέση ή χαλαρά φορεμένο απ’ έξω. Ότι κι αν επιλέξετε θα είναι στυλάτο και πολύ καλοκαιρινό.

Λινό παντελόνι με μαγιό στις διακοπές και την παραλία

Φορώντας το λινό παντελόνι με το μαγιό

Η χαλαρότητα που αποπνέει και το δροσερό του ύφασμα καθιστά το λινό παντελόνι ιδανικό ακόμη και για τη θάλασσα. Συνδυάζοντας το με το μαγιό σας από μέσα μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακά καλοκαιρινά σύνολα για τις διακοπές.

Δεν έχει σημασία αν φοράτε ολόσωμο ή μπικίνι μαγιό, το λινό παντελόνι ταιριάζει όμορφα και με τα δυο. Κι αν ο συνδυασμός με το σουτιέν του μπικίνι σας προβληματίζει ή απλά θέλετε μια εναλλακτική για να μπορέσετε να πάτε μετά την παραλία σε ένα ταβερνάκι ή για καφέ, φορέστε από πάνω ένα πουκάμισο ή ένα απλό μπλουζάκι.

Καλοκαιρινοί συνδυασμοί με λινό παντελόνι και τιραντάκι

Συνδυασμοί με λινό παντελόνι και τιραντάκι

Ακόμη πιο δροσεροί είναι οι συνδυασμοί με λινό παντελόνι και ένα μπλουζάκι με τιράντες. Είτε πρόκειται για βαμβακερό ή για λινό, το αποτέλεσμα είναι εξίσου chic και ιδανικό ακόμη και για το ντύσιμο στο γραφείο.

Ολοκληρώστε το outfit σας με σανδάλια και απολαύστε την ημέρα από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Άλλωστε το Καλοκαίρι ακόμη και οι βραδινές μας εμφανίσεις χαρακτηρίζονται από χαλαρότητα και ανεμελιά. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε ένα μίνιμαλ μακρύ κόσμημα στο λαιμό για να δώσετε στο καλοκαιρινό ντύσιμο σας ένα πιο glamorous ύφος.

Στυλάτα σύνολα με λινό κοστούμι

Σύνολα με λινό κοστούμι

Μια όμορφη εναλλακτική πρόταση για τις μέρες με λίγη δροσιά ή για τις βραδινές σας εξόδους στο νησί ή την πόλη αποτελεί και το λινό κοστούμι.

Με παντελόνι ή σορτς δεν έχει σημασία. Και τα δυο είναι εξίσου εντυπωσιακά. Συνδυάστε τα με ένα απλό τοπ από μέσα, ένα μπουστάκι ή ένα κομψό crop top και είστε έτοιμη.

Κομψά ντυσίματα με λινό παντελόνι και μπλούζα με έξω τους ώμους

Ντυσίματα με λινό παντελόνι και μπλούζα με έξω τους ώμους

Οι μπλούζες με έξω τους ώμους αποτελούν μια chic και πολύ μοντέρνα επιλογή για να απογειώσετε το look σας με ένα λινό παντελόνι.

Είτε πρόκειται για ένα αέρινο δαντελένιο τοπ που μπορεί να φορεθεί απ’ έξω, ή για κάποιο πιο στενό που τοποθετείται άνετα από μέσα, το τελικό outfit είναι μαγευτικό.

Μπορείτε να επιλέξετε έναν τέτοιο συνδυασμό για την πρωινή ή την βραδινή σας βόλτα, είτε και για κάτι πιο επίσημο όπως ένας γάμος ή μια βάπτιση.

Εντυπωσιακοί συνδυασμοί με cropped λινή παντελόνα

Συνδυασμοί με cropped λινή παντελόνα

Πέρα από το κλασσικό ίσιο λινό παντελόνι, υπάρχει και η επιλογή μιας στυλάτης cropped παντελόνας. Σε μονόχρωμο ή printed σχέδιο το αέρινο αυτό στυλ παντελονιού μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

Οι συνδυασμοί με παντελόνα μέχρι τον αστράγαλο μπορούν να σας βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Ασχέτως λοιπόν αν θέλετε να κάνετε μια δροσερή και εντυπωσιακή εμφάνιση στη δουλειά, τις διακοπές, ή την βραδινή σας έξοδο, απλά φορέστε την cropped παντελόνα σας και συνδυάστε την με το ιδανικό τοπ.

Σικ σύνολα με λινό παντελόνι για το βράδυ

Σύνολα με λινό παντελόνι το βράδυ

Ένα λινό παντελόνι ταιριάζει όμορφα τόσο με ένα σαγηνευτικό lingerie top, όσο και με ένα κομψό βραδινό μπλουζάκι με βολάν και V ντεκολτέ.

Ολοκληρώστε το ντύσιμο σας με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή πλατφόρμες και απολαύστε τις βραδινές σας εξόδους. Αν πάλι τα τακούνια δεν σας βολεύουν ή βρίσκεστε σε κάποιο νησί που το περπάτημα με αυτά είναι λιγάκι επίφοβο, βάλτε ένα ζευγάρι βραδινά σανδάλια.

Πως να φορέσετε λινό σορτσάκι με πουκάμισο

Λινό σορτσάκι με πουκάμισο

Το λινό ύφασμα είναι εξίσου όμορφο και στα σορτς. Πρόκειται για ακόμη μια ιδανική καλοκαιρινή επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας.

Ένας από τους πιο στυλάτους και κλασσικούς τρόπους για να φορέσετε το δροσερό αυτό σορτσάκι είναι το πουκάμισο. Ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους και το τελικό outfit διατηρεί μια κομψή ισορροπία στο πάνω με το κάτω μέρος του σώματος.

Μάλιστα το πουκάμισο που θα επιλέξετε να φορέσετε μπορεί να είναι επίσης λινό, έτσι ώστε το σύνολο σας να παραμένει δροσερό.

 

Εμπριμέ πουκαμίσα με φαρδύ λινό σορτς για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Εμπριμέ πουκαμίσα με φαρδύ λινό σορτς

Κι αν θέλετε να δώσετε περισσότερο χρώμα και στυλ στο απλό μονόχρωμο λινό σορτς σας επιλέξτε μια εμπριμέ αέρινη πουκαμίσα.

Το τελικό outfit είναι πολύ κομψό και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι ιδανικό για τις βόλτες σας στην πόλη, αλλά και για τις διακοπές.

Trendy και στυλάτα σετ με πουκάμισο και λινό σορτς

Σετ με πουκάμισο και λινό σορτς

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση είναι και τα σετ με λινό πουκάμισο και σορτς από το ίδιο ύφασμα. Άλλωστε τα matched outfit αποτελούν μεγάλη τάση τελευταία. Γιατί λοιπόν να μην τα δοκιμάσετε;

Με το total white look να είναι η πιο διαχρονική και safe επιλογή, αλλά και τα printed σχέδια με ρίγες ή λουλούδια να δίνουν άλλη όψη στο σύνολο σας, μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακές εμφανίσεις τόσο στην παραλία, όσο και τις υπόλοιπες στιγμές της ημέρας.

Λινή παντελόνα με αέρινο τοπ για το Καλοκαίρι

Λινή παντελόνα με αέρινο τοπ

Ιδανικοί συνδυασμοί για τις πρωινές, αλλά και τις απογευματινές σας καλοκαιρινές εμφανίσεις είναι και αυτή με το λινό παντελόνι και ένα αέρινο τοπ, αναφέρει το beautetinkyriaki.

Πρόκειται για στυλάτα και δροσερά outfit που θα σας κάνουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ένα peplum top, ένα σατέν μπλουζάκι και πολλές ακόμη όμορφες επιλογές σε αέρινα μπλουζάκια μπορούν να σας δώσουν τη λύση κάθε ώρα της ημέρας.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ