H Celine Dion πέτυχε σώμα με συγκλονιστικό κορμάκι - πανοπλία: Απέτυχε το πρόσωπο - Το photoshop εξαφάνισε τα πάντα (φωτό)

Η απίστευτη πόζα της 52χρονης τραγουδίστριας...

Μία απίστευτη εμφάνιση χάρισε στους θαυμαστές της η Celine Dion. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨?? Part 1 ??✨ Behind-the-scenes of the Courage album photoshoot: Gold metal corset by Thierry Mugler #CelineDion #Celine_Dion_Life #Singer #Music #Legend #Queen #QueenCeline #Courage #CourageWorldTour

A post shared by Celine_Dion_Life (@celine_dion_life) on

Η 52χρονη Καναδέζα ερμηνεύτρια πόζαρε με ένα άκρως εντυπωσιακό κορμάκι - πανοπλία του σχεδιαστή Thierry Mugler, με το σώμα της να δείχνει απλά εκπληκτικό.  

«Ζήσε την ζωή με τον χρυσό κανόνα» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας με το χρυσό vintage κορμάκι που ανέβασε στον λογαριασμό της στo instagram.

Θα λέγαμε πως - με τη βοήθεια του photoshop προφανώς -  η πασίγνωστη τραγουδίστρια "πέτυχε" ένα απίστευτο σώμα, όμως, φαίνεται πως... δεν τα κατάφερε εξίσου καλά με το πρόσωπο, καθώς κάθε ρυτίδα και έκφραση εξαφανίστηκε τελείως!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Η Celine Dion, η οποία διέθετε πάντοτε μία αδύνατη σιλουέτα, έχει χάσει αρκετά κιλά μετά τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, René Angélil, το 2016.

H τραγουδίστρια είναι μια χηρά, ιδιαίτερα θλιμμένη, καθώς ήταν μια γυναίκα πολύ ερωτευμένη με τον - κατά 26 χρόνια μεγαλύτερό της- άνδρα της, ο οποίος υπήρξε και μέντοράς της και ήταν παντρεμένοι 22 χρόνια, αποκτώντας και 3 παιδιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Και αν πέρυσι της τα δημοσιεύματα της είχαν "χρεώσει" ως νέο αγαπημένο τον κατά 16 χρόνια μικρότερό της, χορευτή και "κολλητό" της, Pepe Munoz, κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί. 

Όπως η ίδια δήλωσε στο Extra TV πέρυσι την Άνοιξη, «ο Pepe είναι gay, είναι ο καλύτερός μου φίλος και χορεύουμε μαζί... Έκανε τόσα πολλά για μένα, μου κρατούσε το χέρι... Ο κόσμος πίστεψε ότι υπήρξε ειδύλλιο μεταξύ μας...». 

Η Celine Dion παραδέχτηκε πως πέρασε δύσκολες στιγμές, τόσο εκείνη, όσο και οι τρεις γιοι της, μετά την απώλεια του συζύγου της. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ