Άγνωστες λεπτομέρειες από την πρώτη συνάντηση της Χριστίνας Ωνάση με τον γόη Τιερί Ρουσέλ - Πόσα κιλά της ζήτησε να χάσει (φωτό)

Όταν η Χριστίνα γνώρισε τον Τιερί...

Μία ενδιαφέρουσα ιστορία από την αρχή της γνωριμίας της Χριστίνας Ωνάση με τον Γάλλο γόη, Τιερί Ρουσέλ, αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram η Έλενα Μακρή Λυμπέρη. 

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία, «Η Χριστίνα Ωνάση είχε συναντήσει για πρώτη φορά τον Τιερί Ρουσέλ όταν εκείνος ήταν 20 και εκείνη 22, το καλοκαίρι μετά το θάνατο του αδελφού της».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena’s diary_blog (@elenasdiary_blog) on

«Ο νεαρός γόνος της γαλλικής οικογένειας φαρμακοβιομηχάνων ήταν ένας από τους προσκεκλημένους στο Σκορπιό. Ψηλός, ξανθός, με γαλάζια μάτια, ήταν ένας Άδωνις. Γρήγορα άνθησε ένα ρομάντζο μεταξύ τους, που άφησε τη Χριστίνα ενθουσιασμένη. Όμως ο Ρουσέλ την πληροφόρησε ότι ήταν ερωτευμένος με ένα μοντέλο από τη Σουηδία, την Γκάμπι Λουντχάγκε με την οποία συζούσε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royalisticism (@royalisticism) on

Η Χριστίνα είχε απογοητευθεί, όχι όμως τόσο ώστε να μην καταχωρίσει το ειδύλλιο ως μία από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις της.

Δέκα χρόνια αργότερα θα συναντούσε τυχαία τον πατέρα του Τιερί, ο οποίος την ενημέρωσε πως ο Ρουσέλ ήταν μόνος στην Κένυα μετά από μία αποτυχημένη επιχειρηματική κίνηση εκεί και πως, με το δεσμό του με την Γκάμπι να οδεύει προς το τέλος, χρειαζόταν φιλική υποστήριξη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christina & Thierry: Η Χριστίνα Ωνάση είχε συναντήσει για πρώτη φορά τον Τιερί Ρουσέλ όταν εκείνος ήταν 20 και εκείνη 22, το καλοκαίρι μετά το θάνατο του αδελφού της. Ο νεαρός γόνος της γαλλικής οικογένειας φαρμακοβιομηχάνων ήταν ένας από τους προσκεκλημένους στο Σκορπιό. Ψηλός, ξανθός, με γαλάζια μάτια, ήταν ένας Άδωνις. Γρήγορα άνθησε ένα ρομάντζο μεταξύ τους, που άφησε τη Χριστίνα ενθουσιασμένη. Όμως ο Ρουσέλ την πληροφόρησε ότι ήταν ερωτευμένος με ένα μοντέλο από τη Σουηδία, την Γκάμπι Λουντχάγκε με την οποία συζούσε. Η Χριστίνα είχε απογοητευθεί, όχι όμως τόσο ώστε να μην καταχωρίσει το ειδύλλιο ως μία από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις της. Δέκα χρόνια αργότερα θα συναντούσε τυχαία τον πατέρα του Τιερί, ο οποίος την ενημέρωσε πως ο Ρουσέλ ήταν μόνος στην Κένυα μετά από μία αποτυχημένη επιχειρηματική κίνηση εκεί και πως, με το δεσμό του με την Γκάμπι να οδεύει προς το τέλος, χρειαζόταν φιλική υποστήριξη. Όταν τηλεφώνησε στον Ρουσέλ, προς μεγάλη της χαρά, είχαν αμέσως την οικειότητα του παρελθόντος. Οι δυο τους έγιναν γρήγορα αχώριστοι. Η Χριστίνα άρχισε να μιλά για γάμο. Ο Ρουσέλ δεν ήταν ιδιαίτερα δεκτικός, του υποσχέθηκε όμως περισσότερα χρήματα από όσα μπορούσε ποτέ να ονειρευτεί. Της είπε τότε ότι για να την παντρευτεί θα έπρεπε να χάσει είκοσι πέντε κιλά. Η Χριστίνα δέχτηκε. Αυτό που δε γνώριζε ήταν πως ο δεσμός του με την Γκάμπι δεν είχε λήξει. Απλά το μοντέλο είχε μετακομίσει στη Σουηδία, όπου ο Ρουσέλ τής είχε αγοράσει ένα σπίτι...#christinaonassis #onassissaga #thierryroussel #summerlove #greekshipping #vintagesummer

A post shared by Elena’s diary_blog (@elenasdiary_blog) on

Όταν τηλεφώνησε στον Ρουσέλ, προς μεγάλη της χαρά, είχαν αμέσως την οικειότητα του παρελθόντος. Οι δυο τους έγιναν γρήγορα αχώριστοι. Η Χριστίνα άρχισε να μιλά για γάμο. Ο Ρουσέλ δεν ήταν ιδιαίτερα δεκτικός, του υποσχέθηκε όμως περισσότερα χρήματα από όσα μπορούσε ποτέ να ονειρευτεί».

​​​​​​​

Ο Ρουσέλ, τότε, της έβαλε έναν όρο: της είπε τότε ότι για να την παντρευτεί θα έπρεπε να χάσει 25 κιλά. «Η Χριστίνα δέχτηκε. Αυτό που δε γνώριζε ήταν πως ο δεσμός του με την Γκάμπι δεν είχε λήξει. Απλά το μοντέλο είχε μετακομίσει στη Σουηδία, όπου ο Ρουσέλ τής είχε αγοράσει ένα σπίτι...» όπως έγραψε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚜️ Madameei ⚜️ (@madameei) on

Η Χριστίνα και ο Ρουσέλ παντρεύτηκαν τελικά και απέκτησαν μία κόρη, την Αθηνά, η οποία γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1985, όμως ο Γάλλος playboy δεν χώρισε ποτέ από την Γκάμπι, με την οποία απέκτησαν τελικά τρία παιδιά... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ