Στις Βαλεαρίδες Νήσους για ξεκούραση η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας - Η κομψή εμφάνιση της βασίλισσας Λετίσια & των δύο κοριτσιών της λίγο πριν τις διακοπές (φωτό)

Ολιγοήμερες διακοπές για τον Φελίπε, τη Λετίσια και τις δύο κόρες τους...

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα και μία ακόμη δυσκολότερη - λόγω κορωνοϊού - άνοιξη, η βασιλικη οικογένεια της Ισπανίας ξέκλεψε λίγο χρόνο για να κάνει τις διακοπές της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Casa Real de España (@casarealdeespana) on

 

Ο Βασιλιάς Φελίπε και η Βασίλισσα Λετίσια, μαζί με τις δύο κόρες τους, πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία, πρόκειται να επισκεφθούν τις Βαλεαρίδες Νήσους για ολιγοήμερη ξεκούραση.

 

 

Όπως ανακοινώθηκε από το Παλάτι η βασιλική οικογένεια θα μείνει εκεί από τις 7 έως τις 17 Αυγούστου, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα συναντηθούν και με επαγγελματίες της περιοχής, ακόμη και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

 

 

Στην τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους πριν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, τόσο η βασίλισσα, όσο και οι δύο πριγκίπισσες διακρίθηκαν και πάλι για την κομψότητά τους.

 

 

Με πουά ασπρόμαυρο φόρεμα και τις αγαπημένες της εσπαντρίγιες η βασίλισσα Λετίσια έκανε μια λιτή και στυλάτη εμφάνιση, ενώ οι δύο πριγκιποπούλες επέλεξαν μίνι δροσερά φορέματα - η μία λευκό και η άλλη floral. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ