Αν σας λέγαμε ότι ο Κάρι Γκράντ μοιάζει με τον Τζορτζ Κλούνει θα μας πιστεύατε; Δείτε τις φωτογραφίες και διαβάστε τι λέει η μοναχοκόρη του μεγάλου αστέρα του Χόλυγουντ που παντρεύτηκε 5 φορές!

Για πολλές γυναίκες η ζωή δίπλα στον Κάρι Γραντ ήταν ένα χολιγουντιανό όνειρο. Για την Τζένιφερ Γκραντ, το μοναδικό παιδί του θρυλικού ηθοποιού, όμως ήταν πραγματικότητα. Ήταν για την Τζένιφερ ο μπαμπάς που την πήγαινε σχολείο, που την βοηθούσε στα μαθήματα, που της διάβαζε παραμύθια, που φυλούσε κάθε φωτογραφία, σουβενίρ ή οτιδήποτε έκαναν πατέρας και κόρη μαζί για τα 20 χρόνια της κοινής τους ζωής. Ο Κάρι Γκράντ πέθανε στα 82 του χρόνια το 1986.

Ο πιο γοητευτικός ηθοποιός της χρυσής περιόδου του αμερικάνικου κινηματογράφου, ήταν ένας ευγενικός και ζεστός άνθρωπος και τα απομνημονεύματα της 45χρονης σήμερα κόρης του Τζένιφερ, με τίτλο «Good Stuff: A Reminiscence of My Father, Cary Grant» -που θα κυκλοφορήσουν από τις εκδόσεις Alfred A. Knopf στις 3 Μαΐου, το επιβεβαιώνει περίτρανα.

 

«Είχα ένα φλερτ με τον μπαμπά μου. Για την ακρίβεια ένα πολύ δυνατό φλερτ» δήλωσε η Τζένιφερ. «Οι άλλες μου μεγάλες αγάπες ήταν ο Ντόνι Όσμοντ και ο Ζαν Πολ Μπελμοντό».

Ο Κάρι Γκράντ αποσύρθηκε από τον κινηματογράφο το 1966 στα 62 του χρόνια για να είναι δίπλα στην κόρη του και να μην χάσει τίποτα από τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια.

Οι εν λόγω αναμνήσεις είναι αυτές αποτελούν το θέμα του βιβλίου της, το οποίο ωστόσο, είναι αφιερωμένο στη μητέρα της, την ηθοποιό Ντιάν Κάνον. (Η Κάνον και ο Γκραντ, είχαν παντρευτεί πέντε φορές και είχαν χώρισε τέσσερις).

με την Γκρέις Κέλυ

 

«Ανέκαθεν κάτι μέσα μου έλεγε ότι οι γονείς μου συναντήθηκαν για να αποκτήσουν εμένα. Ματαιοδοξία; Ίσως», γράφει η Τζένιφερ. Και συμπληρώνει ότι αν και οι γονείς της αγαπιόντουσαν πραγματικά ήταν και οι δύο ήταν πάρα πολύ εγωιστές και πεισματάρηδες για να μπορέσουν να ζήσουν μαζί.

με την Γκρέις Κέλυ

 

Ωστόσο κάποιες αναφορές της Τζένιφερ όπως ότι ο Τζορτζ Κλούνι διαθέτει κάτι από την μαγεία του πατέρα της ή ότι θυμάται να παίζει επιτραπέζια παιχνίδια με την πριγκίπισσα Στέφανι του Μονακό, μπορεί να στιγματίσουν για πολλούς το βιβλίο ως κουτσομπολίστικο.

με την 1η συζυγό του

 

Αν και ο Κάρι Γκραντ ποτέ δεν έγραψε δικό του βιβλίο καθώς επιθυμούσε να διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τις κάμερες, η 45χρονη κόρη του και μητέρα ενός γιου δύο ετών που ονομάζεται Κάρι Γράντ Μπέντζαμιν, δεν διστάζει να μιλήσει για τις φήμες που κυκλοφορούσαν ότι ο μπαμπά της ότι ήταν ομοφυλόφιλος.

«Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους άνδρες που γοητεύονται τόσο πολύ από τον μπαμπά μου» εξηγεί στο βιβλίο της και προσθέτει: «Άλλωστε τον μπαμπά δεν τον ενοχλούσε να τον θεωρούν ομοφυλόφιλο. Έλεγε μάλιστα, ότι αυτό έκανε τις γυναίκες θέλουν να αποδείξουν ότι ο ισχυρισμός ήταν λάθος».

με την 3η συζυγό του

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το Αμερικάνικο Ινστιτούτο Κινηματογράφου έχει κατατάξει τον Άγγλο ηθοποιό Κάρι Γκράντ δεύτερο στη λίστα με τους 25 μεγαλύτερους σταρ όλων των εποχών.

με την 5η συζυγό του

 

η κόρη του

 

tovima.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ