Αυστραλία: Ακόμη πιο αυστηρό lockdown στη Βικτόρια – Κλείνει μεγάλα τμήματα της οικονομίας λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων (Φωτό)

"Οι μεγάλες βιομηχανίες θα πρέπει να παραμείνουν κλειστές για τις επόμενες έξι εβδομάδες"

H δεύτερη πολυπληθέστερη πολιτεία της Αυστραλίας, η Βικτόρια, θα κλείσει τα καταστήματα λιανικού εμπορίου, θα περιορίσει την κατασκευαστική δραστηριότητα και θα περικόψει την βιομηχανική παραγωγή γύρω από την πόλη της Μελβούρνης προκειμένου να επιβραδύνει την εξάπλωση του κορονοϊού, ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της πολιτείας.

 

 

 

 

 

 

 

Χθες η πολιτεία της Βικτόριας ανακοίνωσε ότι θα επιβάλει νυχτερινή απαγόρευση της κυκλοφορίας και να ενισχύσει τα απαγορευτικά μέτρα για την κυκλοφορία των πολιτών, ενώ οι παραβάτες θα τιμωρούνται με πρόστιμο 1.000 ευρώ.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Melbourne, my city, my home. I miss you! I hope to see you soon... #melbourne #australialockdown #australia #victoria #yarrariver #stayhome #city #melbournecbd

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrea Casanova (@chefandreaitalian) στις

 

 

Ο πρωθυπουργός της πολιτείας Ντάνιελ Άντριους, ωστόσο, δήλωσε ότι οι μεγάλες βιομηχανίες θα πρέπει να παραμείνουν κλειστές για τις επόμενες έξι εβδομάδες, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

 

 

 

 

 

 

Η Βικτόρια καταγράφει ημερησίως πολλές εκατοντάδες νέα κρούσματα του κορωνοϊού τις τελευταίες εβδομάδες.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ