Το κορίτσι του Τεό Νιάρχου κάνει διακοπές στην Σπετσοπούλα & στην Ύδρα - Παντού με τον δισεκατομμυριούχο αγαπημένο της το μανεκέν της Victoria's Secret (φωτό)

Ξέγνοιαστες στιγμές για το ερωτευμένο ζευγάρι...

Τις διακοπές τους στη χώρα μας απολαμβάνουν ο 29χρονος αδελφός του Σταύρου και της Ευγενίας Νιάρχου, Τεό και η πανέμορφη αγαπημένη του, το πρώην μοντέλο της Victoria's Secret, Camille Rowe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my favourite couple and my favourite picture of them. ?

A post shared by camille rowe- bel ? (@camrowes) on

 

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και ζει έναν μεγάλο έρωτα, ενώ οι δυο τους φαίνεται πως είναι ενθουσιασμένοι με το ιδιωτικό νησί του παππού του Τεό, την θρυλική Σπετσοπούλα, αλλά και την Ύδρα που επισκέφθηκαν πρόσφατα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? #camillerowe #camillerowepourcheresse #camillerowebel #fingermonkey

A post shared by Camille Rowe -Bel (@camillerowep) on

 

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Εspresso, φήμες θέλουν και τον μεγαλύτερο αδελφό του Σταύρο με την σύζυγό του, Ντάσα Ζούκοβα, να φτάνουν στο ιδιωτικό νησί τις επόμενες ημέρες.

 

Εκτός από τις ingognito βραδινές εξορμήσεις τους στις Σπέτσες, το νέο, πανέμορφο και διάσημο ζευγάρι επισκέφθηκε την Ύδρα. Εκεί, πέρα από την ομορφιά του νησιού, η Καμίλ Ρόουζ ενθουσιάστηκε με την έκθεση του γλύπτη Κωστή Βελώνη, που παρουσιάζει το Ιδρυμα ΔΕΣΤΕ του Δάκη Ιωάννου, στον χώρο των παλιών Σφαγείων, όπου το φετινό πρότζεκτ είναι εμπνευσμένο από την Επανάσταση του 1821. Ο αγαπημένος της Τεό στα δύο χρόνια που είναι μαζί τής έχει μεταδώσει το πάθος του για την τέχνη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

so effortless and chic ? . . . . #camillerowe #camillerowepourcheresse #camillerowebel #fingermonkey

A post shared by Camille Rowe -Bel (@camillerowep) on

 

Η αγάπη του μικρότερου γιου του Φίλιππου Νιάρχου για την τέχνη είναι γνωστή, με τον Τεό να ακολουθεί τα χνάρια του φιλότεχνου και σπουδαίου συλλέκτη παππού του, Σταύρου, ασχολούμενος ενέργα τόσο ως συλλέκτης και ο ίδιος, όσο και ως art dealer.

Μεγάλο πάθος με την τέχνη έχει και ο Φίλιππος Νιάρχος, ο πατέρας του Τεό, ο οποίος φημολογείται ότι έχει στην κατοχή του έναν από τους διασημότερους πίνακες του Βαν Γκονγκ, την "Αυτοπροσωπογραφία", ο οποίος πουλήθηκε για το αστρονομικό ποσό των 71,5 εκατ. δολαρίων το 1998, όπως αναφέρει το glamourfame.com.

Ο 29χρονος Τεό έχει σπουδάσει Γραφιστική και Φωτογραφία στο Chapman University της Καλιφόρνια, ενώ έχει ζήσει κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camille Rowe -Bel (@camillerowep) on

 

Η 34χρονη αγαπημένη του, με καταγωγή από την Γαλλία και την Αμερική, υπήρξε άγγελος της "Victoria's Secret", έχει φωτογραφηθεί για περιοδικά όπως η Vogue, το γαλλικό Elle, το Marie Claire, το Madame Figaro, ενώ το 2016 έγινε εξώφυλλο και στο Playboy.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. . . . #camillerowe #camillerowepourcheresse #camillerowebel #fingermonkey

A post shared by Camille Rowe -Bel (@camillerowep) on

 

Έχει συμμετάσχει, επίσης, σε διαφημιστικές καμπάνιες για τον Louis Vuitton, την Gap Inc., τον Τommy Hilfiger, τον Ralph Lauren κ.α.

 

 

Το ζευγάρι, που κρατά γενικώς χαμηλούς τόνους στη σχέση του αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές του σε Σπετσοπούλα και Ύδρα και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζει η όμορφη Camille στα social media, οι δυο τους περνούν υπέροχα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ