10 ιδέες για χαλαρό & στυλάτο ντύσιμο στις διακοπές - Fashion tips (Φωτό)

Δείτε στιλιστικές ιδέες…

Η προετοιμασία της βαλίτσας για το τέλειο ντύσιμο στις καλοκαιρινές διακοπές, αν και ευχάριστη, μπορεί πολλές φορές να μας βασανίσει. Πως θα χωρέσουμε όλα αυτά που θέλουμε να πάρουμε μαζί μας και τι να προτιμήσουμε;

Οι επιλογές είναι αμέτρητες, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κουβαλήσουμε όλη μας τη ντουλάπα, μήπως και τύχει να χρειαστούμε κάτι από αυτά.

Άλλωστε, στην πλειονότητα των περιπτώσεων γεμίζουμε ασφυκτικά μια τεράστια βαλίτσα και στο τέλος φοράμε το μαγιό με το καφτάνι μας και κάνα δυο ρούχα. Τα υπόλοιπα επιστρέφουν πίσω ανέγγιχτα μαζί με τις όμορφες αναμνήσεις των διακοπών.

Οι παρακάτω προτάσεις θα σου δώσουν έμπνευση και θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις τις αποσκευές σου πολύ πιο εύκολα.

Το all time classic λευκό φόρεμα

Κοντό λευκό φόρεμα

Όπως το  μικρό μαύρο φόρεμα αποτελεί ένα διαχρονικό και αγαπημένο κομμάτι στη ντουλάπα κάθε γυναίκας, έτσι και το λευκό μίνι φουστάνι αποτελεί μια πασπαρτού πρόταση για όλο το Καλοκαίρι.

Είτε πρόκειται για μια πρωινή βόλτα στα σοκάκια του νησιού ή του προορισμού που θα πας διακοπές, είτε για μια βραδινή έξοδο για ποτό, το άσπρο κοντό φόρεμα θα σε κάνει εκθαμβωτική.

Συνδύασε το με νουντ αποχρώσεις για να διατηρήσεις μια ισορροπία στο σύνολο σου ή ταίριαξε το με έντονα καλοκαιρινά χρώματα για να του δώσεις μια πιο ενδιαφέρουσα όψη.

Ένα μακρύ αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα

Μακρύ αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα

Τα μακριά και αέρινα καλοκαιρινά φορέματα αποτελούν την κορυφαία επιλογή όλων μας για τις διακοπές. Είναι δροσερά και πολύ στυλάτα, ενώ ταιριάζουν σε κάθε ώρα της ημέρας.

Το γεγονός ότι αποτελούν από μόνα τους μια ολοκληρωμένη εμφάνιση, τα κάνει ακόμη πιο ιδανικά για την περίοδο των διακοπών που το μόνο που έχει σημασία είναι να απολαύσουμε κάθε στιγμή και όχι να χάνουμε χρόνο για να βρούμε τι συνδυασμούς ρούχων να κάνουμε.

Αυτό άλλωστε σημαίνει διακοπές. Χαλάρωση και απόλαυση!

Δροσερό και κομψό κοντό φόρεμα για τις διακοπές

Κοντό φόρεμα για τις διακοπές

Κι αν το στυλ σου είναι πιο πολύ του μίνι, τότε προτίμησε ένα κοντό φόρεμα. Είναι το ίδιο εντυπωσιακό και πιάνει λιγότερο χώρο στη βαλίτσα των διακοπών σου.

Μπορείς να επενδύσεις στα απαλά και νουντ χρώματα, είτε στα πιο έντονα και νέον που θα τονίσουν ακόμη περισσότερο το σοκολατένιο χρώμα που θα έχει αποκτήσει η επιδερμίδα σου από τον ήλιο.

Και μην ξεχνάς πως τα nude αξεσουάρ (τσάντα – παπούτσια) είναι τα πλέον κατάλληλα για τις διακοπές. Ταιριάζουν με όλα και δεν χρειάζεται να κουβαλάς μαζί σου ένα σωρό διαφορετικά ζευγάρια σανδάλια και τσάντες.

Καλοκαιρινό ντύσιμο με σορτς για όλες τις ώρες

Καλοκαιρινό ντύσιμο με σορτς

Ακόμη μια όμορφη ιδέα για ντύσιμο στις διακοπές αποτελεί και το σορτς. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί στη θάλασσα μέχρι το βράδυ για ποτάκι.

Η πιο απλή και άκρως στυλάτη επιλογή για να το συνδυάσεις δεν είναι άλλη από το απλό λευκό μπλουζάκι που μπορείς να φορέσεις κάλλιστα και με εκείνη τη φούστα που λατρεύεις και θες να πάρεις μαζί σου.

Από εκεί και πέρα, μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε τοπ για να το ταιριάξεις.

Κομψά και boho σύνολα με μακριά φούστα ή παντελόνα τύπου φούστα

Σύνολα με μακριά φούστα

Μια μακριά φούστα ή μια παντελόνα που μοιάζει με φούστα μπορεί να συνδυαστεί εκπληκτικά με ένα crop top, χαρίζοντας σου μια δροσερή και στυλάτη εμφάνιση στις διακοπές.

Τόλμησε το συγκεκριμένο outfit τόσο το πρωί για μια χαλαρή βόλτα, όσο και το βράδυ για ένα ποτό. Άλλωστε το boho style ντύσιμο στο οποίο παραπέμπει το συγκεκριμένο look είναι απόλυτα ταιριαστό με την περίοδο αυτή.

Ντύσιμο με παντελόνα για σικάτο στυλ στις διακοπές

Ντύσιμο με παντελόνα στις διακοπές του Καλοκαιριού

Δροσερή, στυλάτη και πολύ chic, η παντελόνα αποτελεί ένα από τα πιο καλοκαιρινά ρούχα. Φτιαγμένη από βαμβακερό ύφασμα ή λινό, μπορεί να συνδυαστεί με ένα απλό τοπ ή ένα μπλουζάκι με έξω τους ώμους και να σου χαρίσει μια εκθαμβωτική εμφάνιση.

Τι περιμένεις λοιπόν; Ένα τέτοιο παντελόνι (μακρύ ή cropped) θα σου λύσει τα χέρια.

Χαλαρό και κομψό ντύσιμο με λευκό τζιν ή παντελόνι

Χαλαρό και κομψό ντύσιμο με λευκό τζιν ή παντελόνι

Το λευκό χρώμα αποτελεί κορυφαία επιλογή για το Καλοκαίρι. Επιλέγοντας λοιπόν ένα άσπρο παντελόνι ή τζιν μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα και μοντέρνα look για τις διακοπές σου.

Φόρεσε το με απαλά χρώματα ή nude αποχρώσεις και κάνε έναν στυλάτο ήσυχο συνδυασμό ρούχων. Αν πάλι σου αρέσουν οι έντονες χρωματικά μπλούζες, μην διστάσεις να επιλέξεις μία για να τη φορέσεις με το λευκό σου παντελόνι. Το αποτέλεσμα θα είναι μαγευτικό.

Καλοκαιρινοί συνδυασμοί με κοντή φούστα

Καλοκαιρινοί συνδυασμοί με κοντή φούστα

Μια τζιν ή μια οποιαδήποτε μίνι φούστα μπορεί επίσης να αποτελέσει ρούχο κλειδί για τη βαλίτσα των διακοπών σου. Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πολλούς τρόπους και να φορεθεί από την παραλία μέχρι το μπαρ.

Το μικρό της μέγεθος βοηθάει επίσης στο να μην πιάνει ιδιαίτερο χώρο μέσα στις αποσκευές σου.

Πάρε ιδέες για όμορφους συνδυασμούς με μίνι φούστα για κάθε στυλ.

Matched συνδυασμοί με φούστα ή σορτς

Matched συνδυασμοί με φούστα ή σορτς

Όμορφες προτάσεις για το ντύσιμο στις διακοπές αποτελούν και τα σετ με τοπ και φούστα ή σορτς φτιαγμένα από το ίδιο ύφασμα.

Πρόκειται για ένα πολύ στυλάτο look που θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση να ψάχνεις για τον τέλειο συνδυασμό. Άλλωστε είναι και πολύ της μόδας φέτος!

Δοκίμασε το λοιπόν κι εσύ, κάνοντας ξέγνοιαστη τις βόλτες σου στον προορισμό που έχεις επιλέξει για το φετινό σου καλοκαιρινό ταξίδι.

Καλοκαιρινή ολόσωμη φόρμα και είσαι έτοιμη

Καλοκαιρινή ολόσωμη φόρμα

Ακόμη ένα ολοκληρωμένο και κομψό σύνολο για όλες τις ώρες είναι η ολόσωμη φόρμα. Σε cropped ή μακρύ σχέδιο, μια φόρμα σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι σανδάλια είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή.

Το μόνο που απομένει είναι να βρεις το ιδανικό σχέδιο για εσένα και να τη βάλεις στη βαλίτσα σου.

Ανακάλυψε όμορφους συνδυασμούς και  στυλιστικά μυστικά για να φορέσεις μια ολόσωμη φόρμα.

Τζιν σαλοπέτα για χαλαρές πρωινές εμφανίσεις

Τζιν σαλοπέτα

Κι αν είσαι λάτρης του τζιν και του sport chic ντυσίματος, μπορείς να φορέσεις μια τζιν σορτς σαλοπέτα.

Το παιχνιδιάρικο αυτό ρούχο αποπνέει την ξεγνοιασιά και την χαλαρότητα που μας διακατέχει στις διακοπές. Μπορεί να φορεθεί μόνο με το μαγιό σου ή να συνδυαστεί με ένα απλό τοπ και να σε κάνει στυλάτη.

Στυλάτη ολόσωμη φόρμα σορτς

Στυλάτη ολόσωμη φόρμα σορτς

Ακόμη μια κομψή ιδέα για το ταξίδι σου είναι και το ολόσωμο σορτς. Αποτελεί από μόνο του ένα ολοκληρωμένο σύνολο και αναδεικνύει τα όμορφα πόδια σου.

Φόρεσε το σκέτο ή σε συνδυασμό με μια ζώνη στη μέση και δημιούργησε εκπληκτικά ντυσίματα για το νησί ή την πόλη.

Κι αν αναρωτιέσαι ποια ώρα της ημέρας είναι η πιο κατάλληλη για να το βάλεις, η απάντηση είναι όλες, ανάλογα πάντα με το στυλ του και τον συνδυασμό με αξεσουάρ που θα κάνεις, αναφέρει το beautetinkyriaki.

Και βέβαια δεν ξεχνάμε το καφτάνι και το μαγιό μας…

Καφτάνι και μαγιό

Διακοπές χωρίς μαγιό δεν γίνεται…

Είτε πρόκειται να αράξεις στην πισίνα ή στην ξαπλώστρα της παραλίας, το μπικίνι ή το ολόσωμο σου είναι το πλέον απαραίτητο. Συνδύασε το με ένα όμορφο καφτάνι ή ένα παρεό και απόλαυσε τον καλοκαιρινό ήλιο με στυλ.

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ