Άντα Λεούση: Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν; - Τι πρέπει να προσέξεις σήμερα;

Ημερήσιες προβλέψεις...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Με μοναδικό οδηγό το συναισθηματισμό σας, θα οδηγηθείτε σε χαοτικές καταστάσεις. Φροντίστε να είστε γενναιόδωροι με ανθρώπους που τους θεωρείτε αναντικατάστατους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις που έχετε να γίνουν ασήκωτο βάρος στην πλάτη σας. Εφόσον πιστεύετε ότι ένας κύκλος ολοκληρώθηκε, τελειώστε τον οριστικά προτού πάτε για άλλα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην κάνετε πίσω σε αποφάσεις σας μόνο και μόνο επειδή πιέζεστε από το περιβάλλον σας. Για να μη σχολιαστείτε από κακόβουλα άτομα, διασφαλίστε την προσωπική σας ζωή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε άτομα που γνωρίσατε τώρα και σας είπαν μεγάλα και όμορφα λόγια. Πρέπει να ζείτε την καθημερινότητά σας και να μην είστε τόσο πολύ απαισιόδοξοι.

 

ΛΕΩΝ: Τολμήστε να κάνετε αυτά που θέλετε και μην εγκλωβίζεστε στα δήθεν των άλλων. Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, γι’ αυτό μην έχετε τόσο πολύ άγχος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε κάτι καινούριο και μην ανακυκλώνετε σκέψεις που σας καταλήγουν σε παρελθούσες καταστάσεις. Μην επιτρέψετε να σας αλλάξουν, επειδή σε κάποιους τυχαίνει να μην αρέσετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Καινούριες ευθύνες θα σας βγάλουν από την ανία σας και θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι ζωντανοί. Ξαναπροσαρμόστε όποιο κεφάλαιο της ζωής σας δεν πάει τόσο καλά όσο θα θέλατε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κρίνετε επιφανειακά τα γεγονότα, παρασυρμένοι από επιπόλαιες κρίσεις. Με τη βοήθεια της διπλωματίας, μπορείτε να ξεμπλέξετε από περίεργες καταστάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη δείχνετε ευάλωτοι, αλλά αποδείξτε στους γύρω σας ότι μπορείτε να κάνετε πολλά. Διορθώστε όσο μπορείτε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στη ζωή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε στην άκρη την ανταγωνιστική σας διάθεση και δουλέψτε ομαδικά. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες μιας υπόθεσης που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη γυρίζετε συνέχεια στο παρελθόν σας, γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να μελαγχολείτε. Είναι προτιμότερο να μείνετε για σήμερα στη ρουτίνα σας, παρά να διακινδυνεύετε τα κεκτημένα σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Μείνετε αμέτοχοι σε μια συζήτηση που δε σας αφορά, για να μην παρεξηγηθείτε αργότερα. Να θυμάστε πως οι επιθυμίες σας διατηρούν αναμμένη τη φλόγα και το πάθος που έχετε να κατακτήσετε την κορυφή.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ